Αθλητισμός

Εικόνες ντροπής στο Μουντιάλ: Ο προκλητικός Ράμα κάνει έρανο για το πρόστιμο των Τζάκα και Σακίρι

Οι δύο διεθνείς Ελβετοί τιμωρήθηκαν από τη FIFA καθώς στο ματς Ελβετία - Σερβία σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό».

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου οι Αλβανοί πολίτες να καλύψουν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους Γκρανίτ Τζάκα και Τζερντάν Σακίρι, για τον πανηγυρισμό που έκαναν στα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σερβία.
Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα ο Αλβανός πρωθυπουργός προχώρησε στη συγκεκριμένη ως αντίδραση για την τιμωρία των δύο Ελβετών διεθνών, που έχουν καταγωγή από το Κόσοβο.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που χάρισαν τη νίκη στην Ελβετία, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που έληξε με σκορ 2-1. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους, σχημάτισαν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», κίνηση που συμβολίζει τον αλβανικό εθνικισμό και επεκτατισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές με πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων.

Ο λογαριασμός που άνοιξε ο Ράμα έχει το όνομα «Μην φοβάστε τον Αετό»και είναι σε τράπεζα αυστριακών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης