Αθλητισμός

Είναι επίσημο: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕΚ

Στην ανακοίνωση της απόκτησης δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΕΚ.

Η αρχή έγινε με τον Χρήστο Αλμπάνη. Η Ένωση γνωστοποίησε ότι ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7 στην πλάτη. Πρόκειται για μια μεταγραφή που έχουν κλείσει εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε το deal πριν έναν μήνα.

Ωστόσο, πλέον, είναι και με τη... βούλα παίκτης της ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός (αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις, αλλά κυρίως στα «φτερά») προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με οκτώ γκολ, συν δύο στο Κύπελλο.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Μετά τον Χρήστο Αλμπάνη, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος ήταν γνωστό ότι είχε φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση, μένοντας ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, και θα προστεθεί στο δίδυμο των Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα.

«Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021», έγραψε η ΑΕΚ στα social media.

filathlos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ