Πολιτική

Διαψεύδει ο Ζουράρις αποχωρεί από ΑΝΕΛ: Παραμένω «Αρχαίος Έλληνας αριστερός» και «ελευθέρας βοσκής»

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, οι φήμες... φουντώνουν και για άλλους βουλευτές του -συγκυβερνώντος- κόμματος του Πάνου Καμμένου. Τι λέει ο Κώστας Ζουράρις.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφήνοντας το κόμμα του Πάνου Καμμένου με επτά (!) βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου, μάλιστα και του ίδιου του αρχηγού! Όπως είναι λογικό επικράτησε… ταραχή στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης, ωστόσο γρήγορα «ακούστηκαν» και νέα ονόματα για πιθανή αποχώρηση! Ένα από αυτά; Κώστας Ζουράρις!

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας στο documentonews.gr, διαψεύδει (τουλάχιστον για τώρα) τα σενάρια ανεξαρτητοποίησής του. Σενάρια που ενισχύθηκαν με αφορμή την συμφωνία της κυβέρνησης με την πΓΔΜ για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο κ. Ζουράρις δηλώνει ότι παραμένει «Αρχαίος Έλληνας αριστερός» και «ελευθέρας βοσκής».

Αλλά και ότι η κύρωση της συμφωνίας θα έρθει τον ερχόμενο Δεκέμβριο ίσως και στις αρχές του νέου έτους στην Ελληνική Βουλή.

«Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Ζουράρι. Ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζει «καλό παιδί» τον μέχρι πρότινος συνάδελφό του Γ. Λαζαρίδη σημειώνοντας ότι «παρασύρθηκε».

Είναι… μόνο ο Ζουράρις;

Εδώ, πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν μόνο ο Κώστας Ζουράρις στην… λίστα των ονομάτων βουλευτών των ΑΝΕΛ που «ακούστηκαν» ως… υποψήφιοι για ανεξαρτητοποίηση.

Ονόματα από τα οποία δεν υπάρχει ακόμη αντίδραση, ούτε διάψευση. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει την σφορδή αντίθεσή του στην συμφωνία για το Σκοπιανό. 

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος των ANEΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης (σ.σ. που σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε) και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους…

Ένα άλλο όνομα είναι και αυτό της Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά… 

Επαναλαμβάνουμε, για όλα τα παραπάνω ονόματα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο ή κάποια διάψευση…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ