Σκοπιανό

Γ. Τράγκας: «Οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία» - Αναφερόμενος στο Σκοπιανό

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να διαψευστώ αλλά είμαι πλέον βέβαιος ότι στο επόμενο διάστημα οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία», τόνισε ο Γ. Τράγκας από την συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 FM, αναφερόμενος στο Σκοπιάνο.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας

Ο Σκοπιανός Πρόεδρος με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του, δήλωσε ότι το erga omnes δεν είναι αποδεκτό. Δηλαδή ουσιαστικά απέρριψε πλήρως τη μία και μοναδική σύνθεση ονομασία για όλες τις χρήσεις. Απέρριψε δηλαδή να αντικατασταθεί στην ταυτότητα των Σκοπιανών η ονομασία του κράτους και από Δημοκρατία της Μακεδονίας, να γίνει Δημοκρατία της Βόρειας ή Άνω Μακεδονίας.

Με κατηγορηματικό τρόπο και βάζοντας στην εισαγωγή της ανακοίνωσης ότι είναι συνεπής στη γραμμή όλων των προηγουμένων προέδρων, δηλαδή στην απόλυτη αλυτρωτική γραμμή, ο κος Ιβάνοφ απορρίπτει την ιδέα, τόσο της αλλαγής του Συντάγματος, όσο και των αλυτρωτικών διαθέσεων της γειτονικής χώρας, του γειτονικού λαού. Είναι καθαρός προς τους Σκοπιανούς, προς τους Έλληνες και τους Γερμανούς. Λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι εθνικές επιδιώξεις του λαού του, δηλαδή η επέκταση και προσάρτηση των εδαφών της Μακεδονίας. Λέει ξεκάθαρα προς τους ανόητους των Αθηνών, προς όλους τους γερμανόδουλους ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσουμε εμείς οι Σκοπιανοί να προπαγανδίζουμε ότι η Πέλλα, η Φλώρινα, οι Πρέσπες, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες είναι δικά μας Σλαβικά εδάφη.
Χθες φίλες και φίλοι, βγήκε ξανά ο πρωθυπουργός Ζάεφ και δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα παλέψει εντός του Ιουνίου για να βρει μια λύση, δηλαδή να παρακαμφθεί η θέση – στάση του Προέδρου της Σκοπιανής Δημοκρατίας, που οδηγεί σε ναυάγιο το σχέδιο των Γερμανών ή οδηγεί σε πλήρη διπλωματική ήττα τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, αφού πρέπει να αποδεχθούν τη μη αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων και τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους για να βάλουν τζίφρα σε οποιαδήποτε συμφωνία και να την περάσουν αστραπή από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ανοίξτε καλά τα ραδιοφωνάκια σας
Καλημέρα στο Βόλο, καλημέρα στη Λάρισα, καλημέρα σε όλους τους Μακεδόνες που θα κάνουν συλλαλητήρια στις 6 Ιουνίου σε 13 πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Ο Σκοπιανός Πρόεδρος Ιβάνοφ με την ανακοίνωσή του έδειξε ότι υπάρχει πολιτική συνέχεια στην πατρίδα του, έδειξε ότι σέβεται το λαό του, σέβεται όσα του έλεγαν μέχρι σήμερα για την αλύτρωτη Μακεδονία.
Ο Σκοπιανός Πρόεδρος απογύμνωσε πλήρως το δοσιλογισμό των Αθηνών και τη σπουδή του κου Τσίπρα να αναγνωρίσει ξαφνικά τα Σκόπια ως Μακεδονία, καθοδηγούμενος καθαρά από το Βερολίνο.
Ο σημερινός πρωθυπουργός δείχνει να δουλεύει για τη συρρίκνωση της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο μας λέει ότι συμφωνία για το όνομα δεν μπορεί να υπάρξει, χωρίς προηγουμένως να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων και χωρίς να υπάρξει ένα όνομα για όλες τις χρήσεις.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος τηρεί σιγή ασυρμάτου, δεν τον άκουσε κανένας Έλληνας αυτά τα 24ωρα που προετοιμάζεται το πάρτι στις Πρέσπες να τονώνει το ηθικό του με μια δήλωση ανάλογη εκείνης του Σκοπιανού Προέδρου.
Έπαθε αφωνία. Βραχεία λαρυγγίτιδα ο Πρόεδρος, ο οποίος ακολουθεί σε όλα τη γερμανόδουλη πολιτική του Μαξίμου και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλοι οι Έλληνες τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό αναρωτιούνται πραγματικά αν υπολογίζει περισσότερο της καρέκλα του από τη Μακεδονία και το όνομά της.
Ο πρώην νομικός σύμβουλος του Μακεδόνα ιδρυτή της ΝΔ, είναι τραγικά υπεύθυνος για το γεγονός ότι η σημερινή συγκυβέρνηση όχι μόνο έφερε τη χώρα σε αυτά τα χάλια αλλά δημιουργεί και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να χάσουμε αύριο κομμάτια από το έδαφός μας. Τα Σκόπια στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ, θα είναι πιο ισχυρά για να διεκδικήσουν εδάφη της δικής μας Μακεδονίας υποστηρίζοντας ότι έτσι και αλλιώς αυτά θα είναι ευρωπαϊκό κράτος και το σύνολο των εδαφών της Μακεδονίας, ευρωπαϊκά εδάφη.

Επομένως, ανάμεσα σε ευρωπαϊκούς λαούς πρέπει να υπάρξει καλή γειτονία και καλή διαιτησία στη μοιρασιά των εδαφών. Άλλωστε, περιφέρειες του γερμανικού αετού είμαστε, επομένως ο πρώτος λόγος πέφτει στην καγκελαρία για το πώς πρέπει να αναδιανεμηθούν οι ευρωπαϊκές οικονομικά κατεχόμενες περιφέρειες και σίγουρα οι γερμανοϋποταγμένες της Βαλκανικής Χερσονήσου.
Άλλωστε για αυτό τρέχει η Γερμανία να εντάξει τα δυτικά Βαλκάνια στην ευρωζώνη και στο ΝΑΤΟ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος παραμένει σιωπηλός και αυτό πληγώνει όλους τους Έλληνες, γιατί ακούνε τον Κοτζιά, τον Κατρούγκαλο και τους άλλους αυτής της πολιτικής αθλιότητας, να μιλάνε για πάρτι στις Πρέσπες, ενώ ο Ιβάνοφ ξεκάθαρα λέει ότι μία ονομασία για όλες τις χρήσεις δεν είναι αποδεκτή.
Χθες πολλοί φίλοι μου που διαμένουν και εργάζονται στην Αστόρια της Νέας Υόρκης με ρωτούσαν με μεγάλη αγωνία που πάει το πράγμα ο Τσίπρας. Ήταν όλοι αγανακτισμένοι. Όλη η Ομογένεια στις ΗΠΑ, θέλει να πληροφορηθεί την αλήθεια.
Να πω καλημέρα στο φίλο μου τον Τόμυ Κουρκουμέλη που έχει το Γιουναιτεντ Μπράδερς στην Αστόρια..
Να πω καλημέρα σε όλους τους Έλληνες που πραγματικά αγωνιούν και ντρέπονται για την κατάντια που έχει φτάσει η πατρίδα μας.

Καλή σας ημέρα, καλή δύναμη
Αν θέλετε να σώσουμε ότι απομένει, πρέπει να κινητοποιηθείτε. Τα 13 συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα κατά τη γνώμη μου είναι λίγα. Τα συλλαλητήρια πρέπει να είναι γιγαντιαία. Σε όλες τις πόλεις, σε όλα τα νησιά μας.
Όσοι με ακούτε στην Κρήτη και στη Ρόδο να είστε σε συνεχή κινητοποίηση. Οργανώστε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Δείξτε με κάθε ειρηνικό τρόπο ότι δεν είστε δούλοι. Ότι δεν είστε παθητικοί, ότι δεν αντέχετε άλλο την πολιτική ντροπή της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Δείξτε και προς την αντιπολίτευση ότι αυτά πρέπει να αναμένει και εκείνη αν τολμήσει να συνεχίσει στις γερμανικές ράγες. Δείξτε προς τον ξένο παράγοντα ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να πουλήσουμε την ιστορία μας και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί για έναν αιώνα η οικονομική σφαγή και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Στείλτε εκατοντάδες χιλιάδες email στη βουλή των Ελλήνων. Υποβάλλετε μαζικές μηνυτήριες αναφορές με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μηνύσεις στοιχειοθετημένες σε όλα τα άρθρα του ποινικού κώδικα που παραβιάζονται. Πρέπει οπωσδήποτε η πολιτική ηγεσία της χώρας να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ξεπουλάει και να μηδενίζει όλες τις εθνικές υποθέσεις και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Αξιοποιήστε όσα υπάρχουν ακόμη στην ελληνική νομοθεσία.
Τα Μακεδονικά Σωματεία ήδη μήνυσαν για εσχάτη προδοσία τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Μαθαίνω ότι όλη η ομογένεια την οποία δολίως κανένας κυβερνητικός δεν ενημερώνει για τις εξελίξεις, ετοιμάζεται να ενημερώσει τις αμερικανικές εφημερίδες, τα κανάλια και το διεθνή τύπο για όσα συμβαίνουν από τους Τσίπρα – Κοτζιά και Καμμένο. Επίσης, μαθαίνω ότι θα υποβληθούν χιλιάδες μηνύσεις εναντίον όλων των μελών του κοινοβουλίου που θα αποπειραθούν να περάσουν οποιαδήποτε πλαστή συμφωνία που θα ζημιώνει τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Κυρίες και κύριοι,
Ίσως αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με τη θέληση του θεού και τις πολιτικές εξελίξεις δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω ραδιοφώνου, όπως κάνω τόσες δεκαετίες. Η φωνή μου είναι ενοχλητικήκαι το γνωρίζω καλά. Αισθάνομαι – όπως και εσείς – ότι ζούμε σε μία ανελεύθερη εποχή στην οποία για να είσαι νορμάλ πρέπει να υπακούς σε όλα τα κελεύσματα των ξένων. Ζούμε σε μία εποχή, σε ένα ιδιότυπο καθεστώς μπανανίας, με έλλειμμα δημοκρατίας, με εισαγόμενη νομοθεσία και με μία συγκυβέρνηση, η οποία εκφράζει και υλοποιεί όλες τις εντολές του Βερολίνου.
Δεν ξέρω λοιπόν πόσο ακόμη θα μπορώ να βγαίνω τα πρωινά στα ερτζιανά και να ακούγεται η φωνή μου. Πρέπει λοιπόν να αξιοποιώ το χρόνο που έχω. Στο εξωτερικό βλέπω παντού να εγκαθίστανται Έλληνες. Νέοι άνθρωποι που φεύγουν από την πατρίδα. Μόλις τους ρωτάς γιατί έφυγαν κουνάνε το κεφάλι και λένε τι να κάνω εκεί κάτω. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι μνημονιακοί ηγέτες μας, εξυπηρετούντες τη Γερμανία και τα ντόπια τζάκια έχουν απολέσει κάθε ίχνος εθνικής και κοινωνικής συνείδησης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι αρχιτέκτονες μιας ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια στο μέλλον.
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν ο περίφημος Κοστέλο μας είπε χθες ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να αντιστραφούν. Μας είπε φίλες και φίλοι ότι λόγω και της Ιταλικής κρίσεως θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο πέντε ή δέκα χρόνια μπροστά. Φυσικά δεν μας είπε και δεν θέλει να σκέπτεται τι θα συμβεί αν εκραγεί η Ιταλία, αν γίνει ηφαίστειο, αν ο Ματαρέλα πάει σπίτι του και οι καινούργιοι ακολουθήσουν αντιευρωπαϊκό δρόμο. Η Μέρκελ δεν θέλει να σκέφτεται ότι μια ιταλική έκρηξη μπορεί να φέρει το τέλος του γερμανικού ελέγχου στη γηραιά ήπειρο. Για αυτό και θέλει περισσότερα κρατίδια υπό τον έλεγχό της. Ο Κοστέλο φίλες και φίλοι, με τη δήλωσή του αυτή, διέψευσε πλήρως τον εθνικό ψεύτη που έχει αρχίσει να λέει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματικές αλλαγές μετά την απόδραση. Ο Κοστέλο μας είπε ότι το μαρτύριο των Ελλήνων θα συνεχιστεί.
Για αυτό σήμερα ακούστε με. Οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι γιγαντιαίες. Οι συγκεντρώσεις καθημερινές. Τα συλλαλητήρια μεγάλα. Οι μηνύσεις καταιγίδα. Αφήστε κάτω τα μολύβια. Η Χώρα πρέπει να δείξει στην πολιτική νυφίτσα ότι δεν μπορεί να μείνει ούτε μία ώρα ακόμη στην εξουσία. Ο λαός πρέπει να δείξει και στον Μητσοτάκη, τι τον περιμένει αν τον αγνοήσει. Αν πορευτεί βερολινέζικο δρόμο. Η χώρα πρέπει να ξεσηκωθεί. Μαζικά και ειρηνικά. Οι βουλευτές πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι εκπρόσωποι του λαού και όχι των γερμανικών συμφερόντων. Όσοι με ακούτε πρέπει να στείλετε επιστολές στους βουλευτές των περιοχών σας. Όχι απειλητικές. Πρέπει απλά να τους πείτε τη βούλησή σας. Δηλαδή ότι δεν θέλετε άλλο να παλεύουν τόσο πολύ για την οικονομική και φυσική εξόντωσή σας. Πρέπει να τους πείτε ότι πρέπει να λυπηθούν τα παιδιά σας.

Πρέπει να τους πείσετε ότι δεν είναι δυνατόν να κατέχουν αυτές τις καρέκλες με την ψήφο σας και να αγωνίζονται τόσο πολύ για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης πρέπει να πείτε σε όλους τους βουλευτές των περιοχών σας, σε όσους ψηφίζετε, ότι χωρίς να σας ρωτήσουν δεν μπορούν να ψηφίζουν νόμους που στέλνουν τα παιδιά σας στο εξωτερικό. Ο Τσίπρας με την ίδια ευκολία που αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία, αύριο με γερμανική εντολή, μπορεί να εκσυγχρονίσει τη Λωζάνη και να δώσει το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν, γιατί αυτό συμφέρει τις σχέσεις του Βερολίνου με την Άγκυρα.
Εσείς κάτω στην Πελοπόννησο μην μείνετε αδρανείς. Όπως και στο Ιόνιο. Είναι η ώρα για ένα μεγάλο ξεσηκωμό. Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό. Πολλοί από εμάς, νιώθουμε ξένοι στην πατρίδα μας. Το περιβάλλον πλέον είναι εχθρικό. Είναι δηλητηριώδες. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχουν αριστεροί, δεν υπάρχουν δεξιοί. Υπάρχει ένας υπόδουλος λαός Μια κατεχόμενη ιερή γη. Πρέπει να αποτινάξουμε το ζυγό. Η ενωμένη Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μία γερμανοκρατούμενη, οικονομικά φασιστική Ευρώπη.
Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα δίπλα μας. Ο Τσίπρας τους πετάει στο οικονομικό ελαιοτριβείο με ψυχρότητα δολοφόνου. Χιλιάδες φεύγουν στο εξωτερικό. Κατά κύματα. Πόσο θα ερημώσει η χώρα από ανθρώπινο δυναμικό, από νέους ανθρώπους, από επιστήμονες τα επόμενα χρόνια… Ο Κοστέλο λέει ότι θέλουμε μία δεκαετία ακόμα. Μέχρι το 2022 …3,5% πλεονάσματα και μέχρι το 2060 2%. Πρέπει να αντιδράσει. Μη φοβάστε ότι θα κατηγορηθείτε ως αντιεξουσιαστές, ακροδεξιοί, γραφικοί και όχλος. Οι όχλοι του κου Τσίπρα συνθέτουν την κοινωνία. Αποτελούν το Έθνος. Αυτοί τον ανέβασαν για κακή τύχη της Ελλάδος στην εφήμερη εξουσία. Ξεφύγετε από τη φάρμα της Μέρκελ. Δείξτε με ειρηνικούς τρόπους τον αποτροπιασμό σας απέναντι σε αυτή την πολιτική. Όσοι γνωρίζετε ξένες γλώσσες επικοινωνείτε με μέσα ενημέρωσης της Αμερικής και της Ευρώπης. Περιγράψτε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Καταγγείλετε σε διεθνείς οργανισμούς τη γενοκτονία επί ημερών Τσίπρα και Καμμένου. Μη μένετε άβουλοι. Η σφαγή συνεχίζεται. Τα ψέματα αποκαλύπτονται. Δεν υπάρχει τέλος στο μνημόνιο.
Φίλες και φίλοι,
Καλή σας ημέρα, καλή δύναμη
Καλό Σαββατοκύριακο.
Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες της Μελβούρνης και του Σίδνευ. Καλημέρα σε όλα τα Μακεδονικά Σωματεία. Επαγρυπνείτε. Να είστε σε συνεχή κινητοποίηση. Οι Γερμανοί θέλουν ένα κράτος με αλυτρωτικές διαθέσεις σφήνα στα εδάφη μας. Θέλουν να τους δώσουν το δικαίωμα να είναι ευρωπαϊκό κράτος και μέλος του ΝΑΤΟ για να προπαγανδίζουν καλύτερα και δυνατότερα ότι η ελληνική Μακεδονία είναι τμήμα του Μακεδονικού Έθνους. Θέλω να πω στον αγαπητό φίλο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην πολιτική νυφίτσα του Μαξίμου, ότι ο Ιβάνοφ έδειξε ποιος είναι ο δρόμος και ο εθνικός στόχος των Σκοπιανών. Οι Σκοπιανοί ακολουθούν αταλάντευτη εξωτερική πολιτική αξιοποιώντας όλα τα ανθελληνικά κέντρα και τη στενή συμμαχία με την Τουρκία. Αξιοποιούν επίσης τις βλέψεις και τα σχέδια της Γερμανίας. Ως έδαφος και ως πληθυσμός είναι μια κουτσουλιά κάπου στη Βαλκανική. Είναι Σλάβοι που ήταν στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ όπως παραδέχθηκε παλαιότερα και ο Γκλιγκόροφ. Για να επιβιώσουν και να αναπτύξουν τα πλαστά στοιχεία ιστορίας που καλλιεργούν εδώ και χρόνια με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Φίλιππο, πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη γη. Είναι μία κουτσουλιά χωρίς ουσιαστική οικονομία, που αποζεί λόγω των εμπορικών σχέσεων με τη Γερμανία και με τις συνεργασίες που έχει ακόμη με κάποιους Έλληνες επιχειρηματίες. Χρειάζονται γη, για αυτό αδιάκοπα προπαγανδίζουν ότι οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος, ειδικά στις περιοχές της Πέλλας, της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης και των Σερρών μιλάνε Σκοπιανά, τραγουδάνε Σκοπιανά και είναι Σκοπιανοί. Δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε την προπαγάνδα, ούτε τα επεκτατικά σχέδιά τους. Ο μηδενιστής Τσίπρας το ξέρει. Το ίδιο και ο Κοτζιάς που κάποια στιγμή όπως μου λένε οι Μακεδόνες θα τον κάτσουν γερά στο σκαμνί. Αν φυσικά ολοκληρωθεί η προδοσία, αυτοί δεν θα έχουν καλό πολιτικό επίλογο. Ο Ιβάνοφ όπως και ο Ερντογάν έχουν αταλάντευτες εθνικές επιδιώξεις και έχουν συνεννοηθεί να προχωρούν μαζί. Τα Σκόπια ήδη είχαν αναγνωριστεί ως Μακεδονία από 140 χώρες την εποχή του Σημίτη. Η Γερμανία θέλει αυτή την εποχή να βάλει την Ελλάδα να προσυπογράψει για να δώσει την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Με αυτό τον τρόπο το Βερολίνο θα έχει το δικαίωμα να πει αργότερα στην Ελλάδα ότι έχεις αναγνωρίσει τους γείτονες ως Μακεδόνες. Επομένως πρέπει να κουβεντιάσουμε αν έχουν κάποια δίκαια στη διεκδίκηση της Πέλλας ή της Φλώρινας ή άλλων περιοχών ή αν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο Θερμαϊκό.
Οι Γερμανοί, αξιοποιώντας τις μαριονέτες των Αθηνών θέλουν από τώρα να έχουν για το μέλλον ένα διαπραγματευτικό χαρτί και μια αποδοχή της Αθήνας ότι πράγματι το κρατίδιο που έφτιαξε ο Τίτο είναι η Μακεδονική εθνότητα από την οποία πριν από χρόνια οι Έλληνες άρπαξαν τα εδάφη της Μακεδονίας και άλλαξαν τις ονομασίες των πόλεων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Αλβανούς που διεκδικούν την Ήπειρο και ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας. Προκειμένου μάλιστα να ικανοποιηθεί το αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων που αποτελεί το 40% του πληθυσμού με κέντρο το Τέτοβο, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει μείξη των διεκδικήσεων Σκοπίων και Αλβανίας για να είναι δυνατότερα τα διαπραγματευτικά χαρτιά τους. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο από όσα έγιναν τα χρόνια του μνημονίου στην Ελλάδα και γενικά στη Βαλκανική. Όλα ξεκίνησαν με την οικονομική κατοχή και με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να λένε ότι πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο για να βγούμε στις αγορές το 2012 ή το 2013 έτσι ώστε να ξεκινήσει πάλι η οικονομία και η ανάπτυξη. Ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου ήταν θηριώδεις πολιτικοί απατεώνες.
Ακολούθησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις που υπηρέτησαν τα ίδια προστάγματα, για να φτάσουμε στον απίστευτο και τον πλέον βρόμικο Τσίπρα. Θυμηθείτε το ντοκιμαντέρ που μας ξάφνιασε. Εκείνο που έλεγε ότι ζούσαμε ζωή χαρισάμενη επί Τουρκοκρατίας, η αγροτική ζωή είχε μεγαλειώδη ανάπτυξη και τα κορίτσια μας ευτυχισμένα παντρεύονταν Τούρκους. Ακολούθησαν πάντα επί μνημονίου, βίαιες επιθέσεις εναντίον του κυρίαρχου θρησκεύματος. Απορούμε μέχρι σήμερα γιατί γίνεται αυτό. Βέβαια πολλοί έχουμε καταλάβει. Δεν πρέπει να υπάρχει θρησκεία και εκκλησία στην Ελλάδα.
Την ίδια περίοδο μάθαμε ότι οι Τούρκοι δεν προέβησαν σε γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων. Είχαμε την κα Ρεπούση, τώρα έχουμε τον κο Φίλη, τον κο Γαβρόγλου. Μάλιστα ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι αυτοί που έκαψαν τη Σμύρνη ήταν Έλληνες στρατιώτες και όχι Τούρκοι. Ουσιαστικά ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είπε τίποτα παραπάνω από όσα έχουν πει η Ρεπούση, ο Φίλης και ο Γαβρόγλου. Περίπου τα ίδια.
Αφού πρώτα έκαψαν το λαό τα οικονομικά μέτρα. Αφού ισοπεδώθηκε η ελληνική κοινωνία. Αφού ήρθε ο χείμαρρος των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, αφού έφυγαν τα νιάτα στο εξωτερικό.. Ήρθε με τσαμπουκά στην Αθήνα ο Ερντογάν και ζήτησε επικαιροποίηση του Αιγαίου. Η πολιτική νυφίτσα του υποσχέθηκε εκσυγχρονισμό. Και αυτός χαμογέλασε και πήγε στη Θράκη.
Την ίδια περίοδο – φίλες και φίλοι – οι Σκοπιανοί τέντωσαν πολύ την προπαγάνδα για το Μέγα Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες. Ξέχασαν ότι ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μΧ αιώνα. Ένας ανόητος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι ο Έλληνας στρατηλάτης είναι διεκδικούμενο είδος. Ο Τσίπρας φώναξε ότι βρήκε ευκαιρία να δώσει το όνομα Μακεδονία επειδή ο Ζάεφ κατέβασε την πινακίδα Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου και την έκανε Λεωφόρος Σκοπίων. Εκτιμώ ότι στην ελληνική ιστορία ελάχιστοι πολιτικοί, ηλίθιοι, έχουν ικανοποιηθεί από ένα τέτοιο αντάλλαγμα. Ξαφνικά η Γερμανία μας είπε ότι πρέπει να δώσουμε ταχύτατα το όνομα. Για την ακρίβεια να το αναγνωρίσουμε και εμείς. Και την ίδια ώρα η Αλβανική τηλεόραση άρχισε να μεταδίδει επιστημονικό ντοκιμαντέρ που λέει ότι ο Αχιλλέας του τρωικού πολέμου είναι Αλβανός και ότι εκτός από την Ήπειρο, οι Αλβανοί έχουν βαθύτατες ρίζες στην Πέλλα, τη Φλώρινα και τη Θεσσαλονίκη.
Απέναντι ο Ερντογάν ανακάλυψε τα σύνορα της καρδιάς του και σε κάθε ομιλία του θυμίζει τη Θράκη, ενώ πολεμικά σκάφη του πολιορκούν την ΑΟΖ της Κύπρου.
Εμείς στην Αθήνα δυστυχώς όπως προκύπτει ως ψηφιδωτό από όσα συμβαίνουν έχουμε στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας μια ομάδα από μαριονέτες που προκειμένου να νέμονται την εξουσία στέκονται προσοχή στα προστάγματα των Γερμανών.
Ο Νίκος Χουντής σε μια καυτή συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα το Crash τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα και ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Είναι μια καταπληκτική συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε στο Crash που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.
Φίλες και φίλοι, να πω καλημέρα στην Πάτρα, στον Max Fm και στο ράδιο Γάμμα. Να πω καλημέρα στην Τρίπολη και στην Καλαμάτα, στη Σπάρτη και στο Ναύπλιο. Σε όλους τους φίλους μου στον Πύργο.
Μη χάσετε σήμερα το Crash που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. 200 σελίδες με εκπληκτική ύλη.
Διαβάστε το πραγματικό παρασκήνιο των συνομιλιών στη Νέα Υόρκη για το Σκοπιανό.
Διαβάστε ένα ρεπορτάζ – φωτιά για τον Ιανό που αγκαλιάζει και μαχαιρώνει την Πυθία.

Φίλες και φίλοι, μετά την Ιταλία έχουμε πρόταση μομφής εναντίον του Ραχόι στην Ισπανία. Μια πρόταση που πιθανότατα, όπως λένε, θα περάσει. Ένας ακόμη φίλος της Μέρκελ κλυδωνίζεται στη Γηραιά Ήπειρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...