Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: Τη Δευτέρα θα εξοφλήσω όλα τα χρέη του ΠΑΟ προς το Δημόσιο (εικόνες)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεσμεύτηκε πως τη Δευτέρα θα εξοφλήσει όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

Μιλώντας στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο πλαίσιο των εκλογών του Ερασιτέχνη, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε αρχικά: «Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν "προχώρα" και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση» και συμπλήρωσε για τους στόχους του:«Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Παύλος Γιαννακόπουλος

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Έχει μεγάλα όνειρα ο Δημήτρης»

Κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την μέρα που οι «πράσινοι» αλλάζουν σελίδα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο στο κλειστό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» και δήλωσε:

«Δύο λόγια, που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα, γιατί παίρνει στα χέρια του την 'Μάνα του Λόχου'. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου, όπως αγαπώ όλους εσάς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ