Κοινωνία

Βγήκε από το νοσοκομείο ο μοναδικός επιζών της ναυτικής τραγωδίας με το ταχύπλοο στα Σφακιά

Από την πόρτα του νοσοκομείου βγήκε ο μοναδικός επιζών της ναυτικής τραγωδίας με το ταχύπλοο στα Σφακιά προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του στο σπίτι του, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές που του αφήνει το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε τρεις φίλους του.

Ο νεαρός άνδρας, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλευόταν μέχρι και χθες, έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Η εξέλιξη της υγείας του, όλο αυτό το διάστημα ήταν ικανοποιητική και οι γιατροί αποφάσισαν πως είναι πλέον σε θέση να αποθεραπευτεί στην οικεία του και στη φροντίδα των δικών του ανθρώπων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, πριν ο νεαρός άνδρας πάρει εξιτήριο, κατέθεσε στις Λιμενικές Αρχές για τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο τρεις φίλους του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο λόγος της μοιραίας συνάθροισης, ήταν το προγαμιαίο πάρτι (μπάτσελορ) ενός φίλου τους που παντρευόταν, με αποτέλεσμα η παρέα Χανιωτών να σμίξει στα νότια παράλια του νομού και να γιορτάσει τις τελευταίες στιγμές της εργένικης ζωής του γαμπρού.

Στον γυρισμό τους από την Αγιά Ρουμέλη και με κατεύθυνση προς το Λουτρό όπου και θα διανυκτέρευαν, το σκάφος που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των τριών ανδρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...