Σκοπιανό

Βίντεο-ντοκουμέντα από το μακελειό του Πισοδερίου: Πώς οι κυβερνητικοί έπνιξαν στο αίμα τον λαό


«Το μακελειό του Πισοδερίου». Με αυτή την φράση θα μείνει στην ιστορία αυτό που συνέβη σήμερα στο ορεινό χωριό της Δυτικής Μακεδονίας, 30 χλμ. από το σημείο που η κυβέρνηση Τσίπρα εκχώρησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς (γλώσσα, υπηκοότητα και όνομα κράτους).

Η δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης, κυριολεκτικά «θέρισαν», «έπνιξαν», ξυλοκόπησαν και λέρωσαν τα χέρια τους με το αίμα των νέων Μακεδονομάχων. Κάπου 4-5.000 Ελληνες Μακεδόνες ανηφόρισαν στις Πρέσπες για να διαδηλώσουν ειρηνικά και αντιμετωπίστηκαν ως «εχθρός».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση υπάρχουν συνολικά 16 τραυματίες από τους διαδηλωτές από τους οποίους σοβαρότερα είναι μια γυναίκα που έχει κτυπηθεί στο κεφάλι. Εχουν κτυπηθεί περισσότερο από 100 άτομα.

Όλοι διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία της Καστοριάς και της Φλώρινας.

H απόσταση από το Πισοδέρι Φλώρινας μέχρι το σημείο υπογραφής της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια η απόσταση είναι 30 χλμ. αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας να «πετσοκόψουν» γέρους, παιδιά, γυναίκες και άνδρες

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συνεχώς χρήση χημικών για να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή. Πάνω από 20 άτομα έχουν τραυματιστεί περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Δείτε ανατριχιαστικές εικόνες και βίντεο:

Αυτός ο νεαρός εδάρει ανηλεώς από τα ΜΑΤ και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.

https://www.facebook.com/ioannis.abatzoglou/posts/10216152387507376&width=500

https://www.facebook.com/ioannis.abatzoglou/posts/10216152471229469&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...