Κοινωνία

Αυτό είναι το κρησφύγετο του Αρτέμη Σώρρα - Είχε μεταμφιεστεί σε ιερέα - Το χρονικό της σύλληψής του (Εικόνες)

Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό.

Ο Αρτέμης Σώρρας εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμενε στον Άλιμο έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» στο διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται, είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά, προσποιούμενος τον ιερέα.

Τις φωτογραφίες από το σπίτι στον Άλιμο που δημοσιεύει το πρακτορείο Intime…

al2.jpg

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του 

Σε ένα υπόγειο, δίπλα σε γκαράζ, που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.

Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις » και ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.

Το πρωί έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛΑΣ, και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.

Και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο Σώρρας καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2017 μαζί με τη σύζυγό του σε οκταετή κάθειρξη και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του Φώτης Λεμπίδας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Αρτέμης Σώρρας είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, ενώ ο κουμπάρος του τον είχε καταγγείλει πως για την αγοραπωλησία του αυτοκινήτου του ο καταζητούμενος του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ. Οι αρχές έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...