Αθλητισμός

Αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο στον ΠΑΟ – Deal 100 εκατομμυρίων, φέρνει παιχταράδες

Ζάχαβι ακούμε. Αβράαμ Γκραντ ακούμε. Παϊρότ και Πιτ Πιεμπονγκσάντ ακούμε. Ακόμα και… Σβεν Γκόραν Έρικσον έχουμε ακούσει. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι αυτοί θα εμπλέκονται στον νέο Παναθηναϊκό. Στον Παναθηναϊκός της Pan Asia, που από τέλη Ιουνίου αναμένεται να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ωστόσο το απόλυτο κουμάντο θα το έχει άλλος. Κανένας από τους παραπάνω! Αυτός που θα λύνει και θα δένει, έστω και από μακριά, θα είναι ο Φάλι Ραμαντανί. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης, που έχει τις κορυφαίες επαφές απ’ όλους. Που κάνει deals εκατομμυρίων. Εκπρόσωπος των μεγαλύτερων παικτών και προπονητών στον κόσμο. Άνθρωπος που κινεί τα νήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον Ραμαντάνι θα βρεις από κάτω. Και πλέον και στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει να φαίνεται πολύ, αλλά εκείνος θα κινεί τα νήματα. Και φυσικά, θα επιχειρήσει να φέρει… παιχταράδες. Δεν ξέρουμε αν θα το κάνει από φέτος ή λόγω των περιορισμών θα γίνει από την επόμενη σεζόν. Όμως στον Παναθηναϊκό θα έρθουν ταλέντα που και θα βοηθήσουν την ομάδα και θα πωλούνται στη συνέχεια ακριβά.

Μαθαίνω ότι την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα έρθει στην Αθήνα άνθρωπος του Ραμαντάνι, έμπιστός του, που θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα. Και θα αναλύσουν το πρότζεκτ. Αλλάζει ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά. Και ανοίγει παρτίδες με το ποδόσφαιρο που είχαν… ξεχάσει στους πράσινους.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...