Κοινωνία

Απίστευτο: O Ψινάκης πλάκωσε στα χαστούκια άνδρα από το κοινό σε τελετή απονομής μουσικών βραβείων (βίντεο)

Μπορεί σκοπός του Ηλία Ψινάκη στα Mad Video Music Awards να ήταν να απονείμει το βραβείο του Best Male Adult στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί.

Κι αυτό γιατί ο Δήμαρχος Μαραθώνα έβγαλε έναν λόγο με πολλά καρφιά, απρόοπτα και αστεία που λίγοι περίμεναν να ακούσουν.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψηνάκης στην αρχή του λόγου του αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζουν οι managers στην πορεία των καλλιτεχνών, ξεχωρίζοντας έτσι δύο σπουδαίους τους είδους στον χώρο.

Πρώτον ανέφερε τον  Γιάννη Κουτράκη (είναι ο άνθρωπος πίσω από την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) αλλά και τον Γιώργο Αρσενάκο (επικεφαλής της Panik Group και στενό συνεργατών πολλών κορυφαίων καλλιτεχνών όπως της Ελένης Φουρέιρα, της Demy και του Κωνσταντίνου Αργυρού).

Ωστόσο στην αρχή, ο Ηλίας Ψηνάκης ζήτησε από τον κύριο Κουτράκη να σηκωθεί όρθιος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον άρχισε στα χαστούκια.

Πράγμα που κι έγινε, καθώς ο manager του συγκροτήματος δεν σηκώθηκε με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψινάκης να τον πλησιάσει να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μετά  από αρκετή ώρα ομιλίας, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε τον νικητή της κατηγορίας  Best Male Adult, ο οποίος ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκεί, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε ένα κάπως άβολο σχόλιο για τον καλλιτέχνη, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα.

«Ο Αργυρός είναι ένα ταλαντούχο παιδί που είναι και φίλος μου, τον λατρεύω! Είναι και ψηλός, είναι και φωνάρα… μην πω και τα άλλα», ανέφερε ο ίδιος.

https://youtu.be/SsuqVV2THiw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...