Μέση Ανατολή

Απίστευτη ψυχολογική επιχείρηση Νετανιάχου - Το μήνυμα του στους Ιρανούς (Βίντεο)

Με ένα μήνυμα απευθείας προς τον ιρανικό λαό, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επιχειρεί αφενός να δείξει ένα ανθρώπινο πρόσωπο της χώρας του προς το Ιράν και από την άλλη να αναδείξει τα κακώς κείμενα του καθεστώτος της Τεχεράνης.

Ο Νετανιάχου ξεκινά το μήνυμά του έχοντας δίπλα του μια γεμάτη κανάτα νερό από την οποία γεμίζει το ποτήρι του και πίνει. Ακολούθως ανακοινώνει πως προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου προσφορά προς το Ιράν σε σχέση με το νερό και αναφέρει:

«Οι Ιρανοί είναι θύματα ενός σκληρού και τυραννικού καθεστώτος που τους αρνείται το ζωτικής σημασίας νερό. Το Ισραήλ στηρίζει τον Ιρανικό λαό. Κι αυτός είναι ο λόγος που θέλω να βοηθήσω να σωθούν αμέτρητες ζωές Ιρανών.

»Να πως: Ο μετεωρολογικός οργανισμός του Ιράν αναφέρει ότι σχεδόν το 96% του Ιράν υποφέρει από ξηρασία». Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρει ότι το Ισραήλ έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις και τονίζει ότι η χώρα του έχει την τεχνογνωσία να βοηθήσει το Ιράν.

«Θα ανεβάσουμε (στο διαδίκτυο) μια σελίδα στα Φαρσί με πληροφορίες για το πως οι Ιρανοί αγρότες μπορούν να σώσουν τη σοδειά τους και να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Το καθεστώς του Ιράν φωνάζει: Θάνατος στο Ισραήλ. Το Ισραήλ φωνάζει: Ζωή στους Ιρανούς. Είμαστε μαζί σας».

https://twitter.com/IsraeliPM/status/1005784496430551044

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ