Εσωτερική Ασφάλεια

Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα επί Τόσκα: Αστυνομικός αμύνθηκε, τράβηξε όπλο και έριξε κατά κουκουλοφόρων... Bίντεο


Αστυνομικός που φυλούσε το γραφείου του Βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη υποχρεώθηκε να πυροβολήσει στον αέρα για να απωθήσει ομάδες 30 κουκουλοφόρων που εισέβαλαν ξαφνικά στο γραφείο του στην οδό Γενναδίου, για να συμπαρασταθούν στον καταδικασθέντα για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το ότι η ΑΘήνα, είναι ανοχύρωτη πόλη, επί Τόσκα αλωνίζουν κάτι ομάδες τύπου "Ρουβίκωνα" είναι γνωστό. Σήμερα πήγαμε ένα βήμα παρακάτω, καθώς ο Αστυνομικός μπροστά σε 30 κουκουλοφόρους δεν είχε άλλη επιλογή από το να ρίξει για εκφοβισμό μπροστά στο πλήθος που τον απειλούσε.

Αν βέβαια επέμεναν οι κουκουλοφόροι θα είχαμε άλλες εξελίξεις...  

Και επιτέλους δεν μπορεί να πραγματοποιούνται επιδρομές Αναρχικών σε πρεσβείες, υπουργεία κτλ και να μην "κουνιέται φύλλο" και να καταντούν οι Αστυνομικοί "σταθεροί στόχοι" 

Οι ίδιες πηγές παρουσιάζουν την εξέλιξη των γεγονότων ως εξής:

Κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας τη λέξη «αλληλεγγύη» στον τοίχο.

Οι κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού κινήματος, πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και αποχώρησαν τρέχοντας μέσω της οδού Γενναδίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Βαρβιτσιώτης: «Ο φρουρός πυροβόλησε στον αέρα»!

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, περιγράφοντας το περιστατικό.

«Το κτίριο που είναι το γραφείο μου δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 κουκουλοφόρους. Μπήκαν οπλισμένοι με βαριοπούλες. Έγραψαν συνθήματα έξω από το γραφείο μου«, τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως οι άγνωστοι απείλησαν τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό!

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε στόχος επίθεσης», συμπλήρωσε, λέγοντας επίσης πως «ευτυχώς που υπήρχε κι ο αστυνομικός φρουρός…

«Οι μισοί ανέβηκαν μέχρι το γραφείο μου στον δεύτερο όροφο και έγραψαν το σύνθημα «Αλληλεγγύη» στον τοίχο, οι άλλοι έμειναν από κάτω. Εβριζαν χυδαία και απειλούσαν: «Θα σας κάψουμε!».

Οι κουκουλοφόροι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μόνο αφού ο φρουρός του βουλευτή πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στο γραφείο και όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός, αναγκάστηκε να τους ανοίξει την πόρτα για να φύγουν.Ωστόσο, στον ίδιο όροφο με το γραφείο του βουλευτή, επί της οδού Γενναδίου 3, στεγάζεται και ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων Αθήνας.

Εκεί έγραψαν και το σύνθημα «αλληλεγγύη». Οπως αναφέρουν εκτιμήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. στόχος των κουκουλοφόρων ήταν πιθανότατα ο δικαστικός συνεταιρισμός και ενδεχομένως συνδυαστικά, το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από μπαλκόνι - Δείχνει περισσότερους από 10 αγνώστους που... χαλάνε τον κόσμο, ενώ ακούγονται και θόρυβοι σα να χτυπούν την είσοδο - Η "διαμαρτυρία" έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με την επίθεση των αγνώστων.

Διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ενδεικτικό. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα προφανώς από κινητό τηλέφωνο. Δείχνουν περισσότερους από δέκα αγνώστους να βρίσκονται στην είσοδο του γραφείου. Επικρατεί ο… κακός χαμός, με τους αγνώστους να φωνάζουν, ενώ επίσης ακούγονται έντονοι θόρυβοι, σαν κάτι να χτυπούν.

Στο δρόμο φαίνονται επίσης τα τρικάκια που οι άγνωστοι πέταξαν.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/1004762507473498113?ref_src=twsrc%5Etfw

https://www.youtube.com/watch?v=WCkqbawWSGohttps://www.youtube.com/watch?v=1icf1YPbSgo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ