Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Λιβάγια η ΑΕΚ - Συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2021

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 είναι και με τη βούλα ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση, ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια, για να κλείσει με τον τρόπο αυτόν και τυπικά την παραμονή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

ÁÍÁÍÅÙÓÇ ÓÕÌÂÏËÁÉÏÕ ÔÏÕ ÌÁÑÊÏ ËÉÂÁÃÉÁ ÌÅ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÇÓ ÁÅÊ *** ÐÁÅ ÁÅÊ ***ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...