Αθλητισμός

«Ακονίζουν» τα... μαχαίρια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Έρχεται τσουνάμι στη Superleague - Τι... ετοιμάζουν Τίγρης και Ιβάν;

Μία από τις πιο περιπετειώδης σεζόν ολοκληρώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είδαμε το πρωτάθλημα να αλλάζει χέρια μετά από χρόνια, τον Παναθηναϊκό να απειλείται με υποβιβασμό, το Grexit να πλησιάζει απειλητικά και παράλληλα να χαλάνε φιλίες και συμμαχίες.

Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, επιμένουν πως η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο… πόλεμος έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς και μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρακολουθήσουμε και τις πρώτες μάχες. Η αρχή θα γίνει μάλιστα από την ΕΠΟ!

H «μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πολύ σύντομα θα περάσει στο… γήπεδο της ΕΠΟ, όπου εδώ και καιρό υπάρχουν δύο στρατόπεδα, αφού πλέον δεν υπάρχει καμία διάθεση συμπόρευσης των Κιτρινόμαυρων και των Ασπρόμαυρων.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, η κόντρα θα κορυφωθεί, καθώς η φιλοσοφία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη είναι διαμετρικά αντίθετη και δε φαίνεται, τουλάχιστον για την ώρα, καμία πιθανότητα να ξανασυνεργαστούν με κοινό στόχο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το νεότερο ρεπορτάζ όμως αναφέρει πως άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις στην ΕΠΟ, καθώς έρχεται ξεκαθάρισμα πολυεπίπεδο και με ηχηρά ονόματα. Μάλιστα, στο Γουδί φημολογείται πως οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν, θα αποτελέσουν μία απτή επίδειξη δύναμης και παράλληλα μήνυμα για του χρόνου!

Όσον αφορά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, τη «μοναδική φωνή-θέση του ΠΑΟΚ» όπως λένε οι… κακεντρεχείς, για την ώρα φαίνεται πως το όνομά του δεν βρίσκεται στη λίστα αποχωρήσεων, ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο όσο η κόντρα συνεχίζεται και κορυφώνεται.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ