Αθλητισμός

Έχει «τρελαθεί» ο Σαββίδης - «Λεφτάρες» στον παικταρά - Ποιοι συνεργάτες του βάζουν τρικλοποδιά

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση του Τεέμου Πούκι να μην απασχόλησε τόσο τον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωσή του ουδόλως δεν έχει πάψει να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Θεσσαλονικέων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Το βασικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι απαιτήσεις του Φινλανδού επιθετικού δεν είναι διόλου απαγορευτικές για την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, το "ταβάνι" του Πούκι είναι κοντά στις 800.000 ευρώ, ένα ποσό που ο Δικέφαλος είναι διατεθειμένος να καλύψει για τον πάρει στην Τούμπα.

Το "κόλλημα" στην περίπτωση του Πούκι δεν είναι ο παίκτης, αλλά οι δύο μάνατζέρς του και η προμήθεια που φέρονται να έχουν ζητήσει από τους "ασπρόμαυρους". Ο 28χρονος επιθετικός έχει έναν Φινλανδό και έναν Ισπανό ατζέντη, με τον τελευταίο να είναι αυτός που έχει πελάτες τους Κάμπος και Κάνιας στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα, ο Ισπανός μάνατζερ ήταν αυτός που είχε πάει τον Πούκι στην Σεβίλλη το 2009 και είναι αυτός που κάνει τις κουβέντες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του παίκτη της Μπρόντμπι.

Οι απαιτήσεις, λοιπόν, των δύο ατζέντηδων λέγεται ότι προσεγγίζουν τις ετήσιες απολαβές του Πούκι (ήτοι πάνω από 800.000 ευρώ) και αυτός είναι ο ανασταλτικός παράγοντας για την ολοκλήρωση του deal, καθώς η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Φινλανδός φορ.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ