Αθλητισμός

Έκπληξη! Μετά από δύο χρόνια που… κάθεται, ο Βέμερ είναι κοντά σε ομάδα - Διαβάστε σε ποια

Ο Γενς Βέμερ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όχι για αγωνιστικά θέματα, αφού… πέρασε και δεν ακούμπησε από το τριφύλλι, αλλά για λόγους εξωαγωνιστικούς. Ο Γερμανός λίγο έλειψε να ρίξει τον Παναθηναϊκό κατηγορία.

Όχι με δική του ευθύνη φυσικά. Οι πράσινοι ήταν εκείνοι που δεν τον πλήρωναν. Αυτός απλά διεκδικούσε τα χρήματά του. Και τελικά ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τον υποβιβασμό στο… παρά ένα.

Ο Βέμερ όλο αυτό το διάστημα καθόταν! Δεν είχε κλείσει πουθενά, δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να βρει ομάδα. Κι αφού τελείωσε με τα του Παναθηναϊκού και πήρε τα χρήματά του, είπε να ξεκινήσει κουβέντες. Και στοχεύει προς… Δανία μεριά.

Δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ράντερς. Όμως οι Δανοί δεν είναι ακόμα βέβαιοι, λόγω της πολύ μεγάλης αγωνιστικής απραξίας του παίκτη. Ωστόσο, ο Γερμανός έχει προταθεί σε πολλές ομάδες και βρίσκεται στο… ψάξιμο για να αγωνιστεί ξανά.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές