Στρατός Ξηράς

Έβρος: Σπαραγμός στην κηδεία του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα – Η μοιραία έξοδος της ζωής του (εικόνες)

Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη. Στα μαύρα ο Έβρος για τον λοχία που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα...

Ο Έβρος ντύθηκε στα μαύρα και οι σκηνές στην κηδεία του στρατιώτη ήταν σπαρακτικές. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του κηδεύτηκε το μεσημέρι ο ΕΠ.ΟΠ λοχίας Κώστας Καραμανλής, που το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έξω από το χωριό Μάνη στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 31χρονο που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο χωριό Ποιμενικό του Εβρου. Αγημα του Στρατού απέδωσε τιμές, ενώ στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εθνικης Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο νεαρός Λοχίας που υπηρετούσε στο Λαγό, ήταν εκτός υπηρεσίας κι επέστρεφε από το Αγιον Ορος. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα που οδηγούε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο. Οταν έφτασαν τα σωστικά συνεργεία ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού: «τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός υπηρεσίας, έξω από το χωριό Μάνη στον Βόρειο Έβρο. Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου συναδέλφου μας.»

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του στρατιώτη

 

life-events.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ