Αθλητισμός

«Άδειασμα» Καζεμίρο στον γιατρό της Βραζιλίας για το στρώμα του ξενοδοχείου

Ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας θεωρεί ότι ο τραυματισμός του Μαρσέλο στην πλάτη οφείλεται στο στρώμα του ξενοδοχείου και ο Καζεμίρο φρόντισε να τον... αδειάσει, λέγοντας ότι αυτός κοιμόταν στο... πάτωμα και δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

Ο Καζεμίρο ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μαρσέλο και αν ισχύει το γεγονός ότι τα στρώματα στο ξενοδοχείο της Βραζιλίας δεν ήταν άνετα.

Ο μέσος της Εθνικής Βραζιλίας το έριξε στην πλάκα, αδειάζοντας τον γιατρό της Σελεσάο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ίσως τα στρώματα να οφείλονται για τα μυϊκά προβλήματα του Μαρσέλο στην πλάτη.

«Λέγονται πολλά για το αν το στρώμα ήταν καλό ή όχι. Όταν ήμασταν μικροί, αρκετοί από εμάς κοιμόμασταν στο πάτωμα. Συνεπώς δεν μπορούμε να λέμε για το στρώμα. Κάθε ένας ρίχνει το φταίξιμο εκεί που θέλει. Εγώ κοιμόμουν στο πάτωμα και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Ο καθένας δίνει τις δικές του εξηγήσεις», σχολίασε ο Καζεμίρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...