Τι φοβήθηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη συνάντηση με Τραμπ – Δείτε τι έκανε (Βίντεο)

Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2018, 9:49 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 13, 2018 στις 10:20 μμ

Μαθήματα για το πώς να επιβιώσεις από «δηλητηριασμένο» στυλό, παρέδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στο πλαίσιο της ιστορικής συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη.


Γιατί μπορεί ο δαιμόνιος Βορειοκορεάτης ηγέτης να τα είχε σκεφθεί όλα, ξέχασε ωστόσο μια μικρή μεν, τεράστιας σημασίας δε, λεπτομέρεια.

Πώς εκείνη τη στιγμή των υπογραφών τα φλας θα έπαιρναν φωτιά και οι κάμερες θα δούλευαν στο φουλ! Και οι στενοί συνεργάτες του που προσέχουν για την ασφάλειά του δεν ήταν καθόλου διακριτικοί.

Γιατί μπορεί η συνάντηση με τον Τραμπ να ήταν σε καλό κλίμα, ωστόσο «δεν θα τον εμπιστευτούμε κιόλας από το πρώτο ραντεβού», σκέφτηκε και είπε να πάρει τα μέτρα του. Μέτρα για τα οποία βέβαια είχε προνοήσει!

Όχι μόνο λοιπόν δόθηκε η εντολή σε κάποιον από τη συνοδεία του να φορέσει τα λευκά του γάντια και να καθαρίσει, προφανώς με κάποιον παράγοντα εξουδετέρωσης, το στυλό για τις υπογραφές που κάποιος τυχαίος είχε αφήσει αλλά για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ο Κιμ υπέγραψε με δικό του στυλό.


Και του τον έδωσε μάλιστα – και πάλι όχι και τόσο διακριτικά – η αδερφή του!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα πάντως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κάθε λόγο να φοβάται μήπως πάει από δηλητηριασμένο στυλό λόγω μυστηριωδών θανάτων στην οικογένειά του.

Επίσης ενδέχεται να έχει και άλλες φοβίες, όπως το να συλλέξουν DNA, το οποίο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της υγείας του!