Αθλητισμός

Ο Αντετοκούμπο πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού- «Είμαι υπερήφανος για την χώρα μου»


Ο «Greek Freak» Γιαννης Αντετοκουμπο, θα εμφανιστεί σε spot του Ελληνικού τουρισμού, με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην χώρα μας.

Ο Γιάννης Αντετοκουμπο θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, θα εμφανίζεται στο spot και θα καλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα. Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βίντεο γίνεται από την υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά και το Γιάννη Αντεντοκουμπο. Η προβολή και προώθηση του βίντεο θα γίνει στη συνέχεια με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές. Η καμπάνια που ξεκίνησε το 2015, έχει στόχο να καταστεί η Ελλάδα παγκοσμίως ελκυστικός προορισμός, για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, προβάλλοντας και προωθώντας τις αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας. Με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήρθε ειδικά στην Ελλάδα για την παρουσίαση του σπότ, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού που ευχαρίστησε τον ελληνα στάρ του μπάσκετ. Αγαπώ την πατρίδα μου, είμαι υπερήφανος για την πατρίδα μου δήλωσε απο την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούμπο και θέλω να παρουσιάσω στον κόσμο όχι μόνο τις ομορφιές της χώρας, αλλά και τους ανθρώπους, την κουλτούρα τους και τις αξίες τους. Δηλαδή την αλληλεγγύη και την φιλανθρωπία.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και η Ελενα Κουντουρά στην παρουσίαση του spot στα γραφεία του Υπουργείου Τουρισμού.
https://www.youtube.com/embed/K2oW_cfhANw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...