Σκοπιανό

Κασιδιάρης σε Συριζαίους: «Δεν είστε Έλληνες! Αφελληνισμένοι κομμουνιστές και συμμορίτες που προδίδουν την Ελλάδα» (βίντεο)


Επίθεση στον Τσίπρα και την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής, δηλώνοντας ότι: "Ο Τσίπρας είπε ότι η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια δεν αφορά τους Έλληνες. Αφορά τους Έλληνες, αλλά δεν αφορά εσάς τους συριζαίους: εσείς δεν είστε πια Έλληνες! είστε αφελληνισμένοι κομμουνιστές και συμμορίτες που προδίδουν την Ελλάδα".

Στη συνέχεια ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου παρέθεσε σειρά ιστορικών στοιχείων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Από την επική επίθεση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη μάχη των Μαλλών μέχρι τον ηρωικό θάνατο του Μακεδονομάχου Καπετάν Κώττα. Η Χρυσή Αυγή θα τιμωρήσει όσους δεχθούν την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ με τις ποινές που προβλέπει ο Νόμος για εσχάτη προδοσία.

https://www.youtube.com/embed/XPh47njPFho

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...