Ρωσία

To αντίπαλο δέος του МQ-9 Reaper: Το ρωσικό Orion (βίντεο)

Η ρωσική Kronshtadt Group δημοσιοποίησε φωτογραφίες του νέου της μη επανδρωμένου αεροχήματος αναγνώρισης-επιτήρησης που κατασκευάζει.

Το drone ονομάζεται Orion και μοιάζει πολύ στο МQ-9 Reaper της General Atomics Aeronautical Systems και στο Wing Loong της AVIC. Μπορεί να εκτελεί αναγνωρίσεις και να παρέχει στοιχεία για στόχους, να χαρτογραφεί το έδαφος, να ανακαλύπτει εχθρικά κέντρα επικοινωνιών και σημεία ανάπτυξης κρυμμένων αντιαεροπορικών συστημάτων.

Το νέο ρωσικό drone έχει εκπέτασμα 16 μ. και μήκος 8 μ. Έχει μέγιστο βάρος απογείωσης 1 t. και μεταφορική ικανότητα 200 κιλών.

Έχει οροφή 7.500 μ. και αυτονομία 24 ωρών. Η μέγιστη ταχύτητά του σε ευθεία πτήση είναι 200 χ.α.ω. (χιλιόμετρα ανά ώρα). Ένα πλήρες σύστημα Orion περιλαμβάνει έξι drone, έναν σταθμό ελέγχου, συστήματα αυτόματης αποπροσγείωσης και στοιχεία επικοινωνιών. Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, η Kronshtadt Group επιθυμεί να αναπτύξει και μια έκδοση φονικού drone για εξαγωγές.

https://youtu.be/3l8XLssN_ZQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...