Αθλητισμός

Tρομερή είδηση για Μπουρούση και ελληνική ομάδα - Θα σκάσει το «μπαμ»;

Η Καρδίτσα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 και φέτος κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία. Τα σχέδια της δεν είναι μεγαλεπήβολα, αλλά σιγά-σιγά θέλει να αρχίσει να καθιερώνεται. Θα τη βοηθήσει πάρα πολύ το νέο κλειστό, που φτιάχνεται στην περιοχή, ένα κλειστό, που δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα γήπεδα, όπως της Λάρισας και του Περιστερίου.

Οι εργασίες προχωράνε και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε εκεί και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ βοηθάει πολύ την ομάδα της ιδιαίτερης του πατρίδας και θα συνεχίσει να το κάνει. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις του έχει πει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της Καρδίτσας. Προς το παρόν, πάντως, αυτό δεν είναι εφικτό, αφού ο διεθνής παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Λάιονς της Κίνας.

Οι Καρδιτσιώτες, πάντως, θα αρχίσουν να ακούνε ακόμη περισσότερο το όνομα του Μπουρούση, αφού λέγεται ότι θα δοθεί το όνομά του στη γηπεδάρα που φτιάχνεται. Κάτι, που σίγουρα θα είναι μεγάλη τιμή για τον διεθνή σέντερ, ο οποίος δεν ξεχνάει τον τόπο του. Και όχι μόνο δεν τον ξεχνάει, αλλά βοηθάει με χρήματα και όχι μόνο την ομάδα, που προσπαθεί να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Α2.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές