Κόσμος

Tι ακριβώς τράβηξε σε βίντεο αυτός ο επιβάτης αεροπλάνου;


Μήπως τράβηξε τα καυσαέρια που λόγω καιρικών φαινομένων μετατρέπονται σε υδρατμούς και πάγο;

..δεν το κόβω να είναι σωστό γιατί το αεροπλάνο φαίνεται να μην πετάει στα τόσες δεκάδες χιλιάδες μέτρα που χρειάζεται να συμβεί αυτό!..

Μήπως τραβάει την ώρα που το αεροπλάνο αμολάει καύσιμα γιατί πάει για αναγκαστική προσγείωση;

…δεν τους βλέπω τόσο τρομαγμένους που έχει έρθει η ώρα τους να φιλήσουν το πάτωμα!

Άρα τι ακριβώς τράβηξε αυτός ο επιβάτης;

Απλά καυσαέρια Ίσως από τη τουρμπίνα; αλλος ψεκασμος απο καποιο ακροφυσιο;…. απο οπου και να ειναι για κάποιο λόγο επιμένουμε εμείς οι τρελοί οι γραφικοί να λέμε ότι πλέον περιέχουν μέσα σε αυτο το νεφος συγκεκριμένα χημικα τα οποία δεν είναι φανερά σε εμάς…. δεν είναι γνωστά στους πιλότους…. Δεν είναι κάτι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει!

…το να βγάζω βέβαια ξανά βίντεο για να αποδείξω αυτά που έχουν αποδεχθεί Ομπάμα και άλλοι γνωστοί της εξουσίας…. Μιας και για όποιον δεν το ξέρει υπάρχει βίντεο που ξεκάθαρο ο Ομπάμα λέει ότι επεμβαίνουν στον καιρό… με την γεωμηχανική.. Ώστε πχ να μπορεί να έχει νεράκι η Καλιφόρνια.. είναι μάλλον αστείο για μένα να χρειάζεται ξανά και ξανά να λέμε τα ίδια….

…αλλά τι να κάνεις που η ρημάδα η πληροφορία είναι ένα κρεμμύδι…. που μέσα στο χρόνο ξανά φοράει τα πρώτα του επίπεδα τα πρώτα του φύλλα… και όσοι πρόλαβαν να πάνε στο επόμενο επίπεδο καλός όσοι Τώρα έρχονται Να κοιτάξουν το κρεμμύδι βλέπουν από την αρχή το πρώτο επίπεδο……

….αναγκαστικά λοιπόν και για εμάς να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια και να δείχνουμε συνεχεια αποδειξης η εστω ενδειξεις προς προβληματισμο… αποδείξεις και ενδειξεις που θα κάνουν τους ανθρώπους να αναρωτηθούν πραγματικά για το τι συμβαίνει στο θέμα των αεροψεκασμών….. χωρίς να δεχτούν την όποια απάντηση μπορεί να δώσει κάποιος ο οποίος δεν έχει εξαντλήσει την έρευνα… δεν έχει ασχοληθεί σε βάθος αμέτρητες ώρες για να συλλέξει πληροφορίες και αποδείξεις αλλα απλά παπαγαλίζει ότι του δίνει το σύστημα η ότι λέει η κοντινή του ομάδα για να νοιωθεί και αυτός ότι κάπου ανήκει!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα..

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcbovey%2Fvideos%2F10203901372147247%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ