Αθλητισμός

Nέο «μπαμ» αλά Λάζαρου στον Ολυμπιακό - Έρχεται αντι-Φορτούνης με τρελά λεφτά

Σε πλεονεκτική θέση για να κάνει ένα ακόμα «μπαμ» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι με Έλληνα παίκτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, όπως λένε όλες οι πληροφορίες, αρκεί μόνο η τελική έγκριση από τον Πέδρο Μαρτίνς για να «κλειδώσει» η επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη στο Λιμάνι, έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια απουσίας από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και μάλιστα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που επιτρέπει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή να αισιοδοξεί πως είναι πλέον αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και να επιστρέψει στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον «Φέτφα» το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δηλαδή πάνω από 500.000 ευρώ το χρόνο «καθαρά», που με τα μπόνους επίτευξης εφικτών στόχων (κατάκτηση πρωταθλήματος και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τα κυριότερα) μπορεί να φτάσουν κοντά στις 700.000 ευρώ.

Η κύρια επιδίωξη των Ερυθρολεύκων είναι να αξιοποιήσουν τον 28χρονο βραχύσωμο μπαλαδόρο σε ρόλο «10αριού», που θα δίνει ως επί το πλείστον «ανάσες» του χρόνου στον Κώστα Φορτούνη. Αλλωστε, σε αυτόν το ρόλο καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Αλ Αχλί ο «Φέτφα», έχοντας 21 γκολ και 29 ασίστ σε 100 αγώνες με την ομάδα της Τζέντα.

Για το συγκεκριμένο πλάνο είναι ενήμερος και ο Πέδρο Μαρτίνς, που ξέρει, όμως, ότι θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον παίκτη και στα «φτερά» της επίθεσης. Απομένει η τελική του απόφαση για τη σχετική επιλογή της διοίκησης κι ενώ χθες ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και πάλι κάποιες καθοριστικές συζητήσεις επί των μεταγραφικών θεμάτων με τον Γιάννη Βρέντζο, αλλά και τον Φρανσουά Μοντέστο.

Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει για πολλούς και διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν και με το... μπάσιμο της ΑΕΚ στην υπόθεση, να πάρει ξανά τον «Φέτφα» στο Λιμάνι και όπως φαίνεται, οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι, πλέον, πάρα πολλές.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ