Κόσμος

Iuliana Tudos: Θα σαπίσει στη φυλακή ο 31χρονος που σκότωσε την ομογενή - Εισαγγελέας: Επίμονη και βάναυση επίθεση

Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 31χρονος Kasim Lewis που ομολόγησε ότι σκότωσε την 22χρονη ομογενή Iuliana Tudos στο Finsbury Park στο Λονδίνο.

Ο Kasim Lewis έκοψε τον λαιμό, την κοιλιά και τους καρπούς της Iuliana Tudos με ένα σπασμένο μπουκάλι. Η Iuliana Tudos, γνωστή και ως Julie, περπατούσε για το σπίτι της την παραμονή των Χριστουγέννων. Το γυμνό σώμα της βρέθηκε σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα στο πάρκο κοντά στο σπίτι της τρεις μέρες αργότερα.

Το θύμα ρωσικής και ελληνικής καταγωγής βρέθηκε με κοψίματα από σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό, την κοιλιά και τους καρπούς. Η αστυνομία βρήκε μια πληγή στο στήθος της που έμοιαζε με το λογότυπο του Batman.

Οι αρχές βρήκαν στο τηλέφωνό του βίντεο από μια γυναίκα που ήταν δεμένη όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο. Τα μέλη της οικογένειας της Iuliana Tudos παρακολούθησαν την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας σχολίασε ότι ήταν μια επίμονη και βάναυση επίθεση. «Η Iuliana Tudos χτυπήθηκε πιθανότατα με μπουκάλι στο κεφάλι. Την έκοψε με το σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό, την κοιλιά και τους καρπούς.

Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις, η Iuliana Tudos δέχτηκε σεξουαλική επίθεση. Τα κίνητρά του ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά». Στη διάρκεια της επίθεσης ο 31χρονος πήρε το PIN και μετά έβγαλε χρήματα από τον λογαριασμό της.

Η συγκλονιστική κατάθεση του πατριού της Iuliana Tudos

Η οικογένεια της Iuliana Tudos περιέγραψε τη δολοφονία ως απάνθρωπη. Ο πατριός της Κώστας Βασιλείου, που ταξίδεψε από την Κύπρο, έκανε λόγο για ντροπή της ανθρώπινης φυλής.

«Ως γονείς χάσαμε την αγαπημένη κόρη μας. Ήταν γεμάτη ενέργεια. Την αγαπούσαν όλοι οι συγγενείς. Σπούδασε και δούλεψε σκληρά. Ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα για πολλούς νέους. Το όνειρό μας ήταν να επιστρέψει στην Κύπρο. Τη δολοφόνησε. Χάθηκαν όλα τα όνειρά της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ