Ελληνοτουρκικά

Iδού το ύπουλο σχέδιο: Έτσι «γεμίζει» ο Ερντογάν με μετανάστες τον Έβρο - Δείτε βίντεο


Πράξη φαίνεται πως κάνει την απειλή του ο Ερντογάν, που στο παρελθόν έχει επαναλάβει πολλές φορές πως «θα γεμίσει την Ευρώπη μετανάστες».

Μια απειλή που φαίνεται να περνά και μέσα από τον Έβρο, αφού τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει για τα καλά την «στρόφιγγα», αφήνοντας τους μετανάστες να περνούν κατά εκατοντάδες στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι βασανισμένους ανθρώπους «μπροστά» για να ικανοποιήσει τα δικά του σχέδια.

Πως περνούν τον Έβρο

Όπως δήλωσαν μετανάστες στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, και στον συνάδελφο Άρη Κουτσιούκη,  μαζεύονται το βράδυ στις όχθες του ποταμιού, απέναντι από το Πύθιο. Με την βοήθεια διακινητών, που εισπράττουν ένα.. διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, περνούν στην ελληνική όχθη με βάρκες χείριστης ποιότητας.

Όπως μπορούν, σκαρφαλώνοντας, με έρπηση, με νύχια και με δόντια προσπαθούν να προχωρήσουν στον δρόμο τους, ελπίζοντας σε μια καλύτερη τύχη. Πολλές φορές το πέρασμα στην Ελλάδα γίνεται ακόμα και μέρα – μεσημέρι.

Φυσικά τα Τουρκικά φυλάκια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής τα βλέπουν όλα αυτά, κάνοντας τα «στραβά μάτια», προφανώς επειδή αυτές τις εντολές έχουν πάρει.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που μικρά παιδιά χάνονται, στην προσπάθειά τους να περάσουν το ποτάμι.

https://www.youtube.com/embed/oDKW3G934SA?feature=oembed

Πρόσφυγες από το Αφρίν

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι Κούρδοι που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από τον πόλεμο, καθώς οι είναι από το Αφρίν της Συρίας.

Την πόλη δηλαδή που οι Τούρκοι «ισοπέδωσαν» εις το όνομα της… καταπολέμησης της τρομοκρατίας, και τώρα που αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν χωρίς σπίτι και πέρασαν στην Τουρκία, ο Ερντογάν τους διώχνει άρον – άρον, προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος εν’ όψει των εκλογών.

https://www.youtube.com/embed/UVSwc2k4BAo?feature=oembed

newsit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...