Απόψεις

H “Δικτατορια του Προλεταριατου” εκδικείται τους ψευτο-Αριστερούς τύπου Μπουτάρη

Γράφει ο Μάνος Χατζηγιάννης

"Όταν τρώει ένα γιαούρτι ένας βουλευτής είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Όταν ψεκάζονται 100.000 Έλληνες με χημικά είναι απλά Τετάρτη"‏. H φράση αυτή δεν είναι μια ακόμη ρήση από κάποιον σπουδαίο άνδρα της ιστορίας. Η φράση αυτή μεστή περιοχομένου ήταν ένα σύνθημα σε τοίχο ή ένα πικρόχολο καλαμπούρι στο facebook, το οποίο όμως αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα.

Παράλληλα με την ολοένα αυξανόμενη οργή των πολιτών η οποία εκδηλώνεται με ιδιαίτερα... άκομψο τρόπο για τους καλομαθημένους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες-εξαρτήματα της εξουσίας-αυτού του τόπου πολλαπλασιάζονται και οι περισπούδαστες αναλύσεις για το...πλήγμα που δήθεν δέχεται η δημοκρατία κάθε φορά που ο τάδε ή ο δείνα πολιτικάντης αποδοκιμαστεί έργω ή πράξη από συγκεντρωμένους πολίτες.

Τελευταίο παράδειγμα ο... λαλίστατος και πολλάκις προκλητικός Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Το χθεσινό “πάνω χέρι κάτω χέρι” κατά ενός εκλεγμένου ταγού είναι σίγουρα κατακριτέο πλην όμως χρειάζεται μια ειδικότερη ανάλυση από τις καρμπόν ανακοινώσεις συμπαράστασης των διαφόρων κομμάτων.

Το ξύλο στον Γιάννη Μπουτάρη δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Ποιος δεν θυμάται το ματωμένο πρόσωπο του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, ύστερα από επίθεση που είχε δεχτεί τον Δεκέμβριο του 2010, ή την περσινή επίθεση με καφέδες στους κκ Φίλη και Ξυδάκη;

Με χαρακτηρισμούς τύπου “φασίστες”, “θρασύδειλοι” και “τραμπούκοι” ο πολιτικός κόσμος και γενικά η κοινωνία του καναπέ αντιμετωπίζει τους δράστες επιμένοντας να κρίνει μονοδιάστατα ένα τέτοιο σοβαρό περιστατικό. Απλά γιατί έτσι την συμφέρει....

Οι σημερινοί κριτές της επίθεσης κατά του Μπουτάρη -όσο κατακριτέα κι αν είναι οποιαδήποτε μορφή βίας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με διάφορους καλοθελητές-βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Ο κ. Μπουτάρης και ο κάθε κύριος της πολιτικής σκηνής δεν προήλθε απο παρθενογένεση! Έχει παρελθόν... Έχει κάνει δηλώσεις.. Έχει προκαλέσει. Δεν μπορεί λοιπόν ο κύριος Μπουτάρης να εμφανίζεται σε εκδήλωση των Ποντίων σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ έχει δηλώσει στο παρελθόν “χέστηκα αν ο Κεμάλ έχει σκοτώσει Έλληνες”.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lFt38_cku9A

Είναι ο ίδιος Δήμαρχος που προ διετίας δεν παραχωρούσε κεντρικη πλάτεία της πόλης σε ποντιακούς συλλόγους για τις εκδηλώσεις τους την ημέρα μνήμης.

Ήμαρτον πια με την μνήμη χρυσόψαρου του Έλληνα....

Τα όσα συνέβησαν στον Λευκό Πύργο από μικρή μερίδα συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, θα επαναλάβουμε πως είναι καταδικαστέα και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η κοινή δήλωση των εκπροσώπων των τριών Ομοσπονδιών των Ποντίων η οποία ανέφερε: "Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση. Ακραία στοιχεία, δράστες της επίθεσης, ουδεμία σχέση έχουν με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο. Αναφέρουμε ότι μέλη της οργανωτικής επιτροπής των εκδηλώσεων τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον δήμαρχο".

Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να κάνουμε ήρωα τον κάθε Μπουτάρη, υπάρχει κάποια διαφορά!

Αλλά και σε άλλες περιπτώσεις πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν έρθει αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου...που τους ψήφισε κατά βάση...

Τρέμει το φιλοκάρδι των “συντρόφων” του ΣΥΡΙΖΑ και των αλληλέγγυών τους τύπου Μπουτάρη και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανες. Οι πολίτες τους βλέπουν ως ενόχους.

Πάει να εντυπωθεί στον κόσμο η αίσθηση πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και τοπικοί κολαούζοι τους δεν νομιμοποιούνται να κάνουν όσα κάνουν.

Αυτό ακριβώς το επιχείρημα είναι που “οπλίζει” με καφέδες ή γιαούρτια ή ακόμη χειρότερα το χέρι του διαμαρτυρόμενου πολίτη. Οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ και οι κολαούζοι τους υπόκεινται πλέον στη... βάσανο μιας άλλης “δικτατορίας του προλεταριάτου”. Οι....προλετάριοι της Αθήνας, της Θεσαλονίκης και των άλλων πόλεων της χώρας ενώνονται και εκδικούνται με.τον “παραδοσιακό”...σοσιαλιστικό τρόπο τους ψευτο-αριστερούς. Κατά κάποιον τρόπο παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Κακώς, αλλά....

Η ουσία του πολιτικού όρου “δικτατορία του προλεταριάτου" μπορεί να απέχει αρκετά από αυτό που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα εις βάρος των πολιτικών παρά ταύτα είναι σαφές πως τηρουμένων των αναλογιών και με βάση πάντα τις ιδιαίτερες πολιτικοκοινωνικές συνθήκες το...πόπολο που προέρχεται από την εργατική τάξη δείχνει τα δόντια του στη μεγαλοαστική τάξη των κυβερνώντων .

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τόση σχέση με αριστερό κόμμα όση η μέρα με τη νύχτα. Σε αυτές λοιπόν τις καρικατούρες αριστερών, που νομίζουν πως επειδή συμμετέχουν σε γκέι παρελάσεις και παπαγαλίζουν αριστερίστικα τσιτάτα είναι προοδευτικοί πολιτικοί, ο λαός απαντά με το δικό του τρόπο.

Η κατ΄ ευφημισμόν “δικτατορία του προλεταριάτου” με τις ομολογουμένως αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα τους αφήνει από ό,τι φαίνεται ούτε να κυκλοφορήσουν, ούτε να σταθούν χωρίς τη...γιούχα. Οχι πως αυτό είναι αρεστό αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι και οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ και οι αλληλέγγυοί τους πως όπως λέει και ο λαός “όπως στρώνεις κοιμάσαι”.

Δεν πήραν τα μηνυμάτα των καιρών, δεν φαίνεται να κατανοούν την κρισιμότητα της κατάστασης, δεν θέλουν να υφίστανται οι ίδιοι αλλά μόνο ο λαός τις πραγματικές συνέπειες της κρίσης.

Έτσι λοιπόν κάθε φορά που εκσφενδονίζεται ένας καφές ή ένα γιαούρτι ή ξυλοκοπείται ένας πολιτικός οι κάθε λογής μέχρι χθες ανύπαρκτοι βουλευτίσκοι και τα σάπια κόμματα αυτού του τόπου αντί να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το νόημα της δημοκρατίας καλό θα ήταν να ανοίγουν κανένα λεξικό και να διαβάζουν πως όταν μιλούν για δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν πως βασικό συστατικό αυτης είναι η εξουσία να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα της πολιτείας που είναι φορείς εξουσίας (κυβέρνηση, βουλή, τοπική αυτοδιοίκηση κ.ο.κ.) πρέπει να υπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας, και όχι π.χ. κάποιου εκτός της κοινωνίας ή π.χ. κάποιων μόνο τμημάτων της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ