Ένοπλες Συρράξεις

Golan-1000: Το νέο οπλικό σύστημα του Συριακού Στρατού που κάνει θραύση (βίντεο)



Ο συριακός Στρατός παρήγαγε πρόσφατα ένα νέο εκτοξευτή πυραύλων που βελτιώνει τις ικανότητες επιδρομής ενάντια στις δυνάμεις του εχθρού.

Λίγες μέρες μετά την επιδρομή εναντίον του κατεχόμενου Γκολάν, ο συριακός στρατός παρουσίασε ένα νέο τρομερό όπλο. Ο μακρύς πόλεμος, ή μάλλον η επίθεση της  οποίας η Συρία είναι θύμα, δίνει ιδέες στον πιο σκληρό στρατό στον κόσμο.

Το νέο όπλο του συριακού στρατού δείχνει μια βελτίωση στη δυνατότητα χτυπήματος ενάντια στις εχθρικές δυνάμεις. Μια τεχνογνωσία υψηλής ακρίβειας. Πρόκειται για εκτοξευτή πυραύλων.

Αυτός ο εκτοξευτής πυραύλων ονομάζεται IRAM Golan-1000 και χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από την 4η μεραρχία του συριακού στρατού σε ολόκληρη τη χώρα. Έχει παραχθεί σε αρκετά αντίτυπα.

Τηλεχειριζόμενο, το IRAM Golan-1000 είναι ένα από τα μυστικά όπλα που μετέτρεψαν σε σκόνη τις άμυνες του ISIS στα νότια της Δαμασκού, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης