Υγεία

Aυτά είναι τα τρόφιμα που «τσακίζουν» τον καρκίνο! - Δείτε πως μειώνουν τον κίνδυνο

Μια οποιαδήποτε διατροφή δεν προκαλεί, ούτε θεραπεύει τον καρκίνο. Αλλά μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους, επειδή ορισμένα τρόφιμα, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους δράσεις, προστατεύουν περισσότερο από άλλα.

Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού έγινε περισσότερο γνωστός στο πλατύ κοινό από τη στιγμή που άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει και να μην τρώει κάποιος, όπως αναφέρει το strange.

Αυτή είναι η λίστα των τροφίμων που προτείνει ότι πρέπει να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου:

Πράσινο τσάι

Αυγό και ψωμί ολικής

Μπρόκολο και λάχανο

Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες

Κόκκινο κρασί με μέτρο

Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί

Ο ογκολόγος, μαζί με την σεφ Καρολίν Ροστάνγκ γράφει βιβλία διατροφής και προτείνει συγκεκριμένες συνταγές, πραγματικές λιχουδιές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...