Κοινωνία

Τρόμος για κατάκοιτη ηλικιωμένη στο Ελληνικό: Κουκουλοφόροι βασάνισαν την οικιακή βοηθό για 80 ευρώ

Κουκουλοφόροι ληστές, εισέβαλαν σε μονοκατοικία κατάκοιτης 93χρονης στο Ελληνικό βασάνισαν, γρονθοκόπησαν και απείλησαν να κάψουν με σίδερο την 55χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθό για να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Τελικά, αφού πείστηκαν ότι εκτός από τα λιγοστά χρυσαφικά της 93χρονης, ανάμεσά τους ένας μικρός σταυρός που τράβηξαν από το λαιμό της κατάκοιτης γυναίκας και τα 80 ευρω δεν υπήρχε κάτι άλλο για να αρπάξουν, εξαφανίστηκαν.

Με κουκούλες και κατσαβίδια

Το σκηνικό του τρόμου που έζησαν οι δύο ανυπεράσπιστες γυναίκες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, το τελευταίο καταφύγιο του κάθε πολίτη που δυστυχώς πλέον δεν αποτελεί ούτε αυτό εγγύηση της ασφάλειας του, με τους δείκτες της εγκληματικότητας να βρίσκονται στο κόκκινο και τους άγριους ληστές να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, από την ομάδα των εισβολέων, άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της Τρίτης. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 22:30. Στη μονοκατοικία της οδού Ιασωνίδου βρισκόταν η ηλικιωμένη και η 55χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός. Μια γυναίκα η οποία βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι καθώς η 93χρονη λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει είναι κατάκοιτη. Η οικιακή βοηθός ανοίγει την πόρτα για να καπνίσει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και πριν προλάβει να αντιδράσει, τρεις κουκουλοφόροι που πιθανότατα είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν να βγει το θύμα τους, όρμησαν πάνω της και με τα κατσαβίδια στα χέρια τη διατάζουν να ξαναμπεί στο σπίτι.

«Φερε το σίδερο να την κάψουμε!»

Έντρομη η 55χρονη, υπακούει και μόλις οι δράστες εισβάλλουν στο εσωτερικό και με τα κατσαβίδια γρονθοκοπούν και σέρνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο τη Γεωργιανή γυναίκα και για να τους πει που θα βρουν τη λεία τους. Έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, αναποδογύριζαν συρτάρια και ντουλάπες και έψαχναν για αρκετή ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν αρκετά χρήματα παρά μόνο 80 ευρώ και κάποια χρυσαφικά που είχε η ηλικιωμένη. Μάλιστα, ο ένας τράβηξε τον σταυρό που φορούσε η 93χρονη η οποία καθηλωμένη στο κρεβάτι έβλεπε το σκηνικό της φρίκης να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της. Το γεγονός ότι δεν έβρισκαν τίποτε άλλο να πάρουν, φαίνεται εκνεύρισε τον έναν από τους κουκουλοφόρους ο οποίος σε σπαστά ελληνικά στράφηκε στους συνεργούς του λέγοντας «φερε το σίδερο να την κάψουμε!». Όμως τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην το κάνουν με αποτέλεσμα, να φύγουν λίγη ώρα αργότερα έχοντας αρπάξει τα χρυσαφικά της 93χρονης και 80ευρω.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, μια ομάδα κουκουλοφόρων, με μαχαίρια και full face κουκούλες, εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Λαγονήσι και αφού κλείδωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και την κόρη τους στο μπάνιο, πήραν χρήματα, μετρητά και το μονόκαννο που είχε ο ηλικιωμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...