Αθλητισμός

«Τρομερή κίνηση από τον Ολυμπιακό, ακατέργαστο διαμάντι ο Καμαρά!»

Ο ρεπόρτερ Αζαξιό, ο οποίος συγκαταλέγεται στις 30 επιδραστικότερες προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου,  Λοίς Ντιράντ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr το σούπερ ταλέντο της Αζαξιό, Μαντί Καμαρά που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός!

O 21χρονος αμυντικός μέσος από τη Γουινέα, Μαντί Καμαρά διαθέτει όλο το πακέτο για να εξελιχθεί σε μια αξιόλογη επένδυση για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν αθόρυβα και έπειτα από εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο κατάφεραν πριν από λίγους μήνες να κλείσουν το «ακατέργαστο διαμάντι» από τη Γουινέα.

Ο Μαντί Καμαρά λίγο προτού μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε ένα δείγμα του ταλέντου αλλά και της ποδοσφαιρικής ευφυίας που τον διακρίνει.

Ο Αφρικανός, στο μπαράζ ανόδου κόντρα στην Χάβρη ήταν εκείνος που προωθήθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης καταφέρνοντας να σκοράρει με θεαματικό τρόπο.

Η ομάδα της Κορσικής ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι τα πάντα θα κριθούν στις τελικές αναμετρήσεις με την Τουλούζ!

Ο ρεπόρτερ της γαλλικής έκδοσης του Yahoo (yahoo.fr), Λοίς Ντιράντ θεωρείται ο πιο φανατικός οπαδός της Αζαξιό, αφού εδώ και χρόνια δεν χάνει κανένα ματς της αγαπημένης του ομάδας είτε αγωνίζεται στο «Φρανσουά Κοτί», είτε εκτός έδρας.

Μάλιστα η L' Equipe τον χαρακτήρισε ως μια από 30 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Λοίς Ντιράντ ως άριστος γνώστης της Αζαξιό ακτινογράφησε για λογαριασμό gazzetta.gr τον Μαντί Καμαρά κάνοντας λόγο για ένα «ακατέργαστο διαμάντι». Παράλληλα εκθείασε τον Ολυμπιακό για το recruiting του στη συγκεκριμένη περίπτωση!

«Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες για πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα είναι ένας μεγαλόψυχος άνθρωπος, ένα παιδί με μεγάλη καρδιά που βρίσκεται πάντα κοντά στους οπαδούς. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, πολύ φιλικός με όλους.

Κρίνοντας τον ποδοσφαιρικά πρόκειται για έναν παίκτη που θα κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον.

Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός αποκτώντας τον, θα τον βοηθήσει να προοδεύσει όπως συνέβη και με τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Είναι ένας μέσος με επιθετικές αρετές που του αρέσει να βγαίνει μπροστά και να δοκιμάζει την τύχη του κόντρα στους αντίπαλους αμυντικούς όπως συνέβη στην αναμέτρηση με την Χάβρη, όπου σκόραρε.

Μεγάλο του προσόν είναι η τεχνική που διαθέτει. Είναι πολύ έξυπνος και χειρίζεται άρτια την μπάλα. Όταν την έχει στα πόδια του αποδεικνύει πως ξέρει να ντριμπλάρει και το κάνει πάντα σωστά. Για την ηλικία του είναι εντυπωσιακός. Νομίζω πως τα σημεία στα οποία χρειάζεται βελτίωση είναι σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις του, αλλά και στις μονομαχίες με τους αντίπαλους.

Πρόκειται για ακατέργαστο διαμάντι. Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή κίνηση αποκτώντας τον».

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Μαντί Καμαρά κόντρα στην Χάβρη!

https://youtu.be/7tIzfrmh3nU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ