Ρωσία

Τρομακτικές εικόνες! Αρμα πάτησε μικρά παιδιά – Σοκαριστικό ατύχημα (βίντεο)


Σοκάρουν οι εικόνες από το τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε σε στρατιωτικό φεστιβάλ στην Αγία Πετρούπολη. Τανκ πάτησε παιδιά μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή τπου δύο παιδιά και δύο ενήλικες βρέθηκαν κάτω από το τανκ και καταφέρνουν από θαύμα να γλιτώσουν.

Το τανκ έκανε κομμάτια το πόδι του Pyotr Nazarov, αλλά οι υπόλοιποι γλίτωσαν χωρίς σοβαρά τραύματα.

Οι κραυγές των θυμάτων που βρίσκονταν στην κορυφή του τανκ πριν τα ατύχημα σόκαραν τους θεατές που φώναξαν στους στρατιώτες να σταματήσουν.

Το τανκ Τ71 περνούσε ένα μικρό ανάχωμα στο φεστιβάλ Combat Steel. Τη στιγμή που το κατέβαινε έπεσαν από την κορυφή του τα δύο παιδιά και οι δύο ενήλικες με αποτέλεσμα να τους πατήσει.

https://www.youtube.com/embed/fqgKadq_1E8?feature=oembed

Η συγκλονιστική μαρτυρία

Ο 30χρονος Pyotr Nazarov τραβούσε βίντεο και κατέγραψε τα σοκαριστικά πλάνα τη στιγμή που πέφτει από το τανκ. Η οθόνη ξαφνικά έγινε μαύρη καθώς παγιδεύτηκε κάτω από το θωρακισμένο στρατιωτικό όχημα.

«Ήμουν ο μόνος που έφαγε το τανκ. Τα παιδιά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή. Αν είχαν πέσει στη θέση μου θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει. Ήμασταν 7 άνθρωποι που ήμασταν πάνω στο τανκ.

Τα παιδιά βρίσκονταν ως επί το πλείστον στο πίσω μέρος και σώθηκαν. Αν κάθονταν μπροστά θα είχαμε περισσότερα θύματα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές