Αρχείο

Το ISIS απειλεί με φονική επίθεση στο Μουντιάλ της Ρωσίας: «Σκοτώστε τους όλους» [Εικόνες]

Στο στόχαστρο των φανατικών εξτρεμιστών του αυτοαποκαλούμενου «Ισλαμικού Κράτους»έχει μπει το Μουντιάλ που ξεκινά στις 14 Ιουνίου στην Μόσχα της Ρωσίας όπου καλεί τους οπαδούς «να τους σκοτώσουν όλους».

Οι τζιχαντιστές απειλούν τους οπαδούς τους ποδοσφαίρου που θα παραβρεθούν τον ερχόμενο μήνα στο μεγάλο αθλητικό γεγονός στη γαλλική γλώσσα σε αφίσα που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Η επίμαχη αφίσα απεικονίζει ένα μαχαίρι μπροστά από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Η εικόνα τρόμου συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα γραμμένη στα γαλλικά: «Tuez-les tous» που σημαίνει «Σκοτώστε τους όλους»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλα αθλητικά γεγονότα με στόχο να επιτύχει τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απώλειες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η αφίσα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Intelligence, η οποία παρακολουθεί την τρομοκρατική δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, το Ισλαμικό Κράτος προειδοποίησε τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν ότι «θα πληρώσει το τίμημα για το θάνατο των μουσουλμάνων».

Για τους πολιτικούς αναλυτές, η απειλή αυτή πιθανόν συνδέεται με την υποστήριξη του Πούτιν προς τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, που μάχεται τους τζιχαντιστές στο συριακό έδαφος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...