Αθλητισμός

Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη δυο μέρες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, προκάλεσε αίσθηση και πολλά ερωτηματικά σε όσους το αναγνώρισαν, αφού επρόκειτο για το λήαρ τζετ του επιχειρηματία και «αφεντικού» της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο με τον κωδικό της Ελλάδας και τα αρχικά DGM, δηλαδή Δημήτριος Γεωργίου Μελισσανίδης, προσγειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας το βράδυ του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη και παρέμεινε εδώ για να απογειωθεί χθες το απόγευμα, λίγο πριν φτάσει ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν έφερε τον ιδιοκτήτη του, αφού προχθές το βράδυ διεξάγονταν στο ΟΑΣΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου μάλιστα η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ ή συνέβη κάτι άλλο.

Κάποιοι σκέφθηκαν μήπως έχει σχέση με τα όσα έγραψε το Evros-news.gr, αναδημοσιεύοντας το ρεπορτάζ του thrakisports.gr, περί αν.αμιξης του Μελισσανίδη στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου. «Λέτε να ήρθε ο «τίγρης» για να κάνει επαφές και συζητήσεις με προέδρους ομάδων, ώστε να στηρίξει κάποιο άτομο της επιλογής του»; αναρρωτήθηκαν μερικοί.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε, Το λήαρ τζετ παραχωρήθηκε από τον κ.Μελισσανίδη στην Δρ Λίνα Μενδώνη, Αρχαιολόγο στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πρώην Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα που συντόνισε την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ