Πολιτική

Τους ισοπέδωσε ο Κατσίκης: Έγκλημα όπως η παιδοφιλία η ομοφυλοφιλία

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που μεταξύ άλλων δίνει δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια-εφόσον έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης- να γίνονται ανάδοχοι γονείς, κυριολεκτικά ξεσπάθωσε διατυπώνοντας ακραίες αλλά ξεκάθαρες απόψεις.

Όπως είπε, υπάρχουν κοινωνικοί λόγοι που κατατείνουν στην ομοφυλοφιλία που επιστημονικών έχουν τεκμηριωθεί στο πλαίσιο βιογενετικών δεικτών. «Τα αίτια δεν είναι απόλυτα σαφή, εξαρτώνται από ψυχογενείς παράγοντες», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « ποτελεί όμως επιλογή και όχι αναπόφευκτο αποτέλεσμα».

Μάλιστα ανέλυσε την έννοια της αγάπης λέγοντας πως έχει ξεχωριστές εκφάνσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις συνιστούν αμαρτία ή έγκλημα. «Η αγάπη στο χρήμα είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα», είπε και εκτίμησε πως από τη στιγμή που και η αγάπη στη παιδοφιλία είναι έγκλημα γιατί «να είναι διαφορετικό στην αγάπη για την ομοφυλοφιλία;».

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται να δηλώσει δημόσια τα πιστεύω του ακόμα και αν τον τρολάρουν ή τον στολίσουν με χαρακτηρισμούς, σημειώνοντας πως είναι «όνειδος να εκφράζεις την άποψή σου αν δεν ταιριάζει με την δική τους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ