Εσωτερική Ασφάλεια

Σκότωσαν με βροχή από σφαίρες τον κουμπάρο του εφοπλιστή Ν.Πατέρα: Εν ψυχρώ δολοφονία συνταξιούχου αστυνομικού πρώην μέλος των ΕΚΑΜ

Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει οι δράστες σε έναν 57χρονο στην Παλλήνη. Οι δολοφόνοι έριξαν πολλές σφαίρες εναντίον του θύματος την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα. Το θύμα ήταν συνταξιούχος αστυνομικός με θητεία στην ΕΚΑΜ.

Ενέδρα θανάτου για έναν 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικόςτα ξημερώματα σε μια ταβέρνα στην Παλλήνη. Ο άνδρας δέχθηκε βροχή από σφαίρες. Οι δολοφόνοι του είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν κοντά στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα και ενώ στην ταβέρνα της οδού Αιόλου στην Παλήνη υπήρχε αρκετός κόσμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και όταν βγήκε και κατευθυνόταν στο πάρκινγκ για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, δέχτηκε σφαίρες από δύο άτομα.

Οι δυο δολοφόνοι, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον συνταξιούχο αστυνομικό και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να σηκωθεί και να πλησιάσει στο αυτοκίνητό του.

Οι θαμώνες άκουσαν πυροβολισμούς. Επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος τραυματίστηκε και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο εσωτερικό της ταβέρνας. Οι δράστες τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον πυροβολούν και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους.

Οι δολοφόνοι με γρήγορες κινήσεις απομακρύνθηκαν από την ταβέρνα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χρονο στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το θύμα ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα είχε υπηρετήσει και στην ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα.

Ερευνάται εάν μετά την αποχώρηση του από το σώμα ανέπτυξε και διατηρούσε επαφές και διασυνδέσεις με άτομα από τον χώρο της «νύχτας».

Ποιος ήταν ο 57χρονος που εκτέλεσαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Σ.Π. συνταξιούχο πρώην αστυνομικό που είχε φύγει από το Σώμα εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Από τη στιγμή που συνταξιοδοτήθηκε φέρεται να ασχολούνταν με προστασία νυχτερινών μαγαζιών, κυρίως στα νησιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος έκανε παράνομες παρακολουθήσεις έχοντας στην κατοχή του δύο βαλιτσάκια της ΕΥΠ, τα οποία είναι άγνωστο πώς έφτασαν στα χέρια του.

Η δολοφονία είναι, πιθανότατα, σύμφωνα με τις Αρχές, ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το θύμα αφήνει πίσω του ορφανό ένα μικρό παιδί, του οποίου νονός είναι ο εφοπλιστής, Νίκος Πατέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ