Κοινωνία

Τα πρώτα λόγια του οδηγού που έπεσε στη στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση - Σε κατάσταση σοκ από το συμβάν (Βίντεο)

"Είμαι σοκαρισμένος, δεν θυμάμαι τίποτα", ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση. "Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έχασα τον έλεγχο", είπε ο 44χρονος στους αστυνομικούς και πρόσθεσε: "Πείτε πως είναι το παιδί μου".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

https://www.dailymotion.com/video/x6k94qk

Στο σημείο εκείνη την ώρα βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι περίμεναν το λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους.

Στο μεταξύ αρνητικό βγήκε το αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, σκοτώνοντας έναν 73χρονο άνδρα και τραυματίζοντας ακόμη τρία άτομα.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η 9χρονη κόρη του 44χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που μεταφέρθηκε στο Παίδων.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ΙΧ που έπεσε στη στάση είχε χτυπηθεί νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση, όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η τροχαία έως τώρα δείχνουν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλο οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο πότε προκλήθηκαν τα χτυπήματα που φέρει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εξέταση που έγινε στον 44χρονο οδηγό, έδειξε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ , ωστόσο οι αρχές έχουν λάβει δείγμα ούρων και αίματος για να είναι σίγουροι, αλλά και για να διαπιστώσουν μήπως είχε καταναλώσει κάποιου είδους χάπια που τον επηρέασαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος από την Αλβανία πήγαινε την κόρη του σχολείο, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του καταλήγοντας στη στάση του λεωφορείου στην οδό Παπανδρέου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...