Πολιτική

«Σφάζονται» Καββαδία και Κατσίκης: «Μισαλλόδοξος, ρατσιστής και σκοταδιστής»- «Ετεροφοβικοί προστάτες των γκέι οι 16 του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, που έχει προκαλέσει έναν μίνι σάλο με τις θέσεις του τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας οργή σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα με το οποίο συνεργάζεται στην κυβέρνηση.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν «εξίσωσε» τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβανόταν το άρθρο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο πέρασε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια.

Ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε τα Μέσα ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις» και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού».

Κληθείς να σχολιάσει την παραπομπή του που ζητούν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που κατέθεσαν στον πρόεδρο της Βουλής, είπε πως «16 ετεροφοβικοί προστάτες της κονότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Όπως είπε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16. Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μιλώντας για τη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «το ότι σε κάθε πράγματα συνεργαζόμαστε σε κάποια πράγματα που υποχρεωνόμαστε, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε άλλα».

Καββαδία: Ξεπηδούν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας…

Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο facebook.

Η κυρία Καββαδία με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1 που χαρακτήρισε την ίδια και τους άλλους 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον παρέπεμψαν στην επιτροπή δεοντολογίας ως ετεροφοβικούς και προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ απάντησε:

«Δεν περιμένει κανείς από τον κ. Κατσίκη να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματος του ούτε να ζητήσει συγγνώμη από την μερίδα εκείνη των συμπολιτών μας που καθυβρίζει με τον πλέον σκαιό τρόπο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε οι αρχές και οι αξίες από τις οποίες εμφορείται να είχαν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν έχει ανάγκη από προστάτες» και συμπληρώνει: «Αν κάτι χρήζει προστασίας αυτό είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα από εκείνους τους εκπροσώπους του που έχοντας πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε άπτεται της στοιχειώδους προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενισχύουν τις μισαλλόδοξες, ρατσιστικές, σκοταδιστικές φωνές που φαίνεται να ξεπηδούν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ