Αθλητισμός

Στο ΟΑΚΑ και ο πρίγκιπας Αλβέρτος που έφυγε... πικραμένος - Η φωτογραφία του με τον Πάνο Καμμένο


Ανάμεσα στους χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό μπάσκετ του Champions League βρέθηκαν αρκετές διασημότητες, όμως εκείνος που ξεχώρισε δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πρίγκηπα του Μονακό, Αλβέρτο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Μονακό και δεν θα μπορούσε να είναι απών από την μεγάλη αυτή αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να φτάσει από νωρίς στο ΟΑΚΑ, όπου τον υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ώστε να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία και πόζαρε στον «φακό» μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος τελικά έφυγε από το γήπεδο… πικραμένος.

Ο υπουργός Άμυνας ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter, με σχόλιο για την νίκη της ΑΕΚ, δίνοντας και μια πολιτική προέκταση, αφού έγραψε πως «η Ελλάδα επιστρέφει».
https://twitter.com/PanosKammenos/status/993216947251761153?ref_src=twsrc%5Etfw
Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκε ακόμη και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ενώ από πίσω του διακρίνεται και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «θρύλος» της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς.

kontonis

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...