Κυβέρνηση

Στην 130η Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο ο Τσίπρας - Πριν μεταβεί στη Λέσβο

Επίσκεψη στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 3 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λέσβο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λήμνο, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο στη Μύρινα, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λέσβο, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου "Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων" για την

Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Στις 18:00 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, « Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές