Κοινωνία

Σπανουδάκης: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του και τη βοήθεια από τον Άγιο Σπυρίδωνα

Επειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω μιας σοβαρής περιπέτειας υγείας, ο Σταμάτης Σπανουδάκης δεν διστάζει να μιλήσει για το πρόβλημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Ο Αγιος Σπυρίδων, εκτός από τα όσα ξέρουμε γι’ αυτόν, πιστεύω ότι έχει και πολύ χιούμορ. Με σήκωσε από το καροτσάκι, όπου ήμουν λόγω αφόρητων πόνων στη μέση, τις δύο μέρες που χρειάστηκαν για τη συναυλία στην Κέρκυρα. Φεύγοντας, επανήλθα στον πόνο και στο πρόβλημα

. Άρα, ο άγιος με έκανε καλά μόνο για την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους! Χρειάστηκαν μετά δύο χρόνια και δύο εγχειρήσεις για να επανέλθω στην “κανονικότητα”. Ας μην ξεχάσω τους γιατρούς, που, ο Θεός να τους έχει καλά, με στήριξαν και με γιάτρεψαν με τις γνώσεις τους. 'Ολη αυτή η περίοδος ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Επίσκεψη Θεού, λένε οι γέροντες την αρρώστια και τον πόνο. Πόσο δίκιο έχουν!».

Στη σκηνή του «Παλλάς» όπου θα δώσει τις συναυλίες του ο Σταμάτης Σπανουδάκης, θα τον συντροφεύσουν οι μόνιμοι πλέον συνεργάτες του, η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη στο βιολί και τον Δημήτρη Κοτταρίδη στο βιολοντσέλο, τον Πάνο Κατσικιώτη στα ντραμς, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσο, τον Μαρίνο Τριανταφυλλίδη στα πλήκτρα και τον Γιώργο Κοντοβά στο πιάνο. Επιπλέον μαζί του θα είναι και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί», με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.

Όσο για το τι θα ακούσει το κοινό σε αυτές τις δύο μαγικές βραδιές, ο Σταμάτης Σπανουδάκης σημειώνει στη Real: «Θα ήθελα να ακούσει την καινούργια μουσική μου, αλλά και κομμάτια που έχω γράψει και αγαπώ, αλλά δεν αγαπήθηκαν το ίδιο από τον κόσμο. Όμως, μια συναυλία, ιδίως όπως εγώ τις κάνω κάθε δύο ή τρία χρόνια, πρέπει να έχει τις μουσικές που ο κόσμος αγάπησε. Έτσι, λοιπόν, εκεί γύρω θα κινηθώ, πειράζοντας μουσικά τις ενορχηστρώσεις μου, ώστε να μη βαριέμαι και να “κλείνω το μάτι” σε όποιον καταλαβαίνει. Βέβαια, θα παίξω και κάποια καινούργια κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζω τώρα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...