Κοινωνία

Σοκ: Μαθήτρια Γυμνασίου λιποθύμησε από χρήση ναρκωτικών σε σχολική εκδρομή (βίντεο)

Το ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Γυμνασίου στην Πελοπόννησο.

Η 14χρονη που φοιτά σε Γυμνάσιο του Μαρκόπουλου, λιποθύμησε μέσα στο πούλμαν, το οποίο μετέφερε τους μαθητές.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε η ίδια, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, είχε κάνει χρήση χασίς, το οποίο της παρείχαν δύο συμμαθητές της.

Σήμερα (17/05), μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, έκανε λόγο για «συνειδητή προσπάθεια της Γυμνασιάρχη να συγκαλύψει το περιστατικό».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η Γυμνασιάρχης απέβαλε τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί -όπως θεωρεί ο ίδιος σωστό- να βοηθήσει τα παιδιά.

Ο κ.Μεθενίτης είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις τους, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ζήτησε όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...