Αθλητισμός

Σοβαρό τροχαίο για τον Νικ Καλάθη στην Κηφισιά! Ήταν με τη σύζυγό του και το παιδί τους στο αμάξι

Λαχτάρησε ο 29χρονος διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, καθώς είχε τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ο τελευταίος παραβίασε πινακίδα «Stop» και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Καλάθη. Ούτε ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, ούτε η σύζυγος και το παιδί του χτύπησαν. Ωστόσο, σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο όχημα του αθλητή.

Ουσιαστικά περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη ο ίδιος και η οικογένειά του από τη σφοδρή σύγκρουση χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά την υγεία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Από τη στιγμή που δεν αποκόμισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ο Καλάθης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, όπου οι «πράσινοι» είναι μπροστά με 2-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, που θα κριθεί στις τρεις νίκες και θα αναδείξει μία από τις δύο ομάδες των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αύριο, Τρίτη (29/5, 18:30, ΕΡΤ1), θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς της ημιτελικής φάσης στο “PAOK Sports Arena”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...