Πολιτική

Σκληρή στάση Δ. Καμμένου προς Γαβρόγλου: Nα απομακρυνθεί η δασκάλα που προτρέπει μαθητές σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Την υπόθεση της δασκάλας σχολείου των Βορείων Προαστίων που σύμφωνα με καταγγελίες γονέων προτρέπει μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται στο στόμα φέρνει στην Βουλή ο κ. Δημήτρης Καμμένος καλώντας παράλληλα από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να την απομακρύνει από τις σχολικές αίθουσες.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής στην επίκαιρη ερώτηση επισημαίνει πως «Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος υπάρχουν καταγγελίες από γονείς ενός σχολείου στα Βόρεια Προάστια ότι η «δασκάλα» προτρέπει μαθητές του ιδίου φύλου να φιλιούνται στο στόμα μέσα στην τάξη, τους διδάσκει γιόγκα, κατήργησε μόνη της το μάθημα των Θρησκευτικών λέγοντας ότι ακολουθεί εντολή του Υπουργείου Παιδείας, εφευρίσκει δικά της μαθήματα, ενώ μέσα στην τάξη προβάλει βίντεο με ζευγάρια ομοφυλοφίλων» και προσθέτει «Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών, προσέβαλε τα παιδιά μέσα την τάξη, τα οποία δεν τολμούσανε και δεν τολμάνε ακόμα να της πουν κάτι ή να την ρωτήσουν κάποια απορία γιατί τους λέει: «ζητήστε συγνώμη από τους συμμαθητές σας που δεν καταλαβαίνετε!». Και τα έκανε να νιώθουν πάρα πολύ άσχημα. Το αποκορύφωμα ήταν ένα βίντεο το οποίο πρόβαλλε μέσα στην τάξη και έγραψε στον πίνακα: "Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες, βρείτε το άλλο σας μισό ακόμα και μεταξύ συγγενών…"».

«Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των γονέων να ενημερώσουν με επιστολές τους τόσο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης όσο και το Υπουργείο αυτές έμειναν αναπάντητες ενώ ανάλογη προσπάθεια ενημέρωσης έγινε και προς τον Διευθυντή του σχολείου αλλά και τον σχολικό σύμβουλο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εξαιτίας βέβαια της επιλογής της δασκάλας να διδάσκει μαθήματα με το δικό της τρόπο οι μαθητές έχουν μείνει πίσω στην ύλη ενώ πολλοί από αυτούς επιθυμούν την άμεση απομάκρυνση της. Το Υπουργείο οφείλει να πάρει άμεσα θέση καθότι το ζήτημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και αφορά μαθητές σε μια ευαίσθητη ηλικία που αφενός πρέπει να λάβουν τη σωστή μόρφωση και βάσεις και αφετέρου να καθοδηγηθούν ορθά» τονίζει ο κ. Καμμένος και ρωτά τον υπουργό Παιδείας «Πως προτίθεστε να χειριστείτε το εν λόγω θέμα; Θα απομακρυνθεί η δασκάλα από το σχολείο που αποτελεί άλλωστε και επιθυμία τόσο των γονέων όσο και των μαθητών; Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει θέση το Υπουργείο δεδομένου ότι σύμφωνα με τους γονείς έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό με επιστολές του; Είναι δυνατόν να επιτρέπονται τέτοιου είδους εκπαιδευτικές πολιτικές που μπερδεύουν και αποπροσανατολίζουν τα παιδιά ευνοώντας αιμομικτικές σχέσεις ή σχέσεις μικρών μαθητών με άτομα ιδίου φύλου; Θα αναζητηθούν ευθύνες από τον Διευθυντή του Σχολείου αλλά και τον σχολικό σύμβουλο που παρά την ενημέρωση για τους προβληματισμούς των γονέων δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα;»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...