Αθλητισμός

Σκάει το πρώτο «μπαμ» του ΠΑΟΚ - Τι «μαρτύρησε» την άφιξη παικταρά

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ, για τον παίκτη που ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο χώρο του κέντρου και όπως διέρρευσε χθες στη Θεσσαλονίκη η μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Μάλιστα, όπως λέγεται, υπάρχει έτοιμη μέχρι και ημερομηνία ;άφιξης του έμπειρου Σουηδού μέσου στην Ελλάδα, καθώς οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι είναι στο τελευταίο στάδιο.

Φυσικά, μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η μεγάλη αισιοδοξία που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς όντως στον ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει πολύ τη συγκεκριμένη μεταγραφή και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.

Την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι δε βγαίνει τίποτα, πλέον, από την πλευρά του παίκτη και πως η είδηση δεν έχει κυκλοφορήσει στα Μέσα της πατρίδας του μάλλον θετικό νέο είναι και «μαρτυράει» πως πραγματικά η μεταγραφή του είναι προ των πυλών και πολύ δύσκολα μπορεί κάτι να ανατρέψει τα δεδομένα.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος άσος, με τις 51 διεθνείς συμμετοχές, έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 37 παιχνίδια.

https://youtu.be/bLSr8iLSOog

Γιατί «τελείωσε» ο Μακ

Στο μεταξύ, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο θέμα, στον ΠΑΟΚ πήραν την οριστική απόφαση να μην κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ.

Προφανώς στην Τούμπα επέλεξαν να μην μπουν καν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη Ζενίτκαι να ρίξουν την τιμή του παίκτη, μιας και η φετινή του παρουσία ήταν άκρως απογοητευτική.

Πλέον, το μέλλον του Σλοβάκου άσου, που έκανε πάντα «γκελ» στον κόσμο του Δικεφάλου, είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς στη Ζενίτ αναμένεται νέος προπονητής μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που δεν είναι υπολόγιζε τον παίκτη, ενώ η ρωσική ομάδα του χρόνου δε θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του σχετικά με το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Πάντως, τα τελευταία σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ρόμπερτ Μακ δε φαίνεται να έχουν κάποια βάση.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές