Πολιτική

Σαμαράς για Novartis: Εχει μπλέξει άσχημα ο Τσίπρας και οι συνεργοί του

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Οταν ένας πρώην πρωθυπουργός καταθέτει όχι μια απλή μήνυση αλλά μήνυση συστάσεως συμμορίας είναι δυνατόν να μην τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει; Κι όμως συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το έκαναν από αλαζονεία; Κυρίως το έκαναν από φόβο. Αυτά δεν μπορούν να μπουν στο αρχείο, θα ανασυρθούν, έχει μπλέξει άσχημα ο κ. Τσίπρας και αυτός και οι συνεργοί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός απέδειξε μόνος του ότι πρόκειται για σκευωρία καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και στέλνει τη σκευωρία σε βάρος μας στην τακτική δικαιοσύνη. Τι νόημα έχει να ψηφίζεις «ναι» σε έναν και «όχι» σε άλλον;

Θέλατε να μείνει μόνο η σπίλωση σε βάρος μας, η σκιά και αυτό προτείνουν σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οφείλω να σας πάω μέχρι τέλους και να σας καθίσω στο σκαμνί. Το οφείλω στον λαό, στην παράταξή μου και στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Οπως λέτε κι εσείς «αυτό είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη». Σας ευχαριστώ που μόνοι σας αποκαλυφθήκατε. Γνωρίζατε τις κατηγορίες πριν ακόμα υπάρξουν και τις διαρρέατε στον Τύπο πρις τις καταθέσουν οι ψευδομάρτυρες.

Μας λέτε ότι θέλετε να λύσετε το Μακεδονικό. Μας λέτε ότι δείξατε ανθρωπισμό ανοίγοντας τα σύνορα στους πρόσφυγες. Στην ουσία ανοίξατε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες.

Παραδώσατε την Αθήνα στο έλεος του Ρουβίκωνα και των άλλων ταγμάτων εφόδου, αφήσατε χιλιάδες καταδικασμένους για κακούργημα από τους φυλακές. Και ζητάτε από τον ανήμπορο κόσμο όταν μπαίνουν οι ληστές να κάνουν πως κοιμούνται. Τέτοιο κατάντημα», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ