Κοινωνία

Δείτε τον! Σέρρες - Αυτός είναι ο Ιρακινός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της κόρης του (Εικόνες)

Η υπόθεση - σοκ είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη Απριλίου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του Ιρακινού, που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ίδιας του της κόρης.

Πρόκειται για τον υπήκοο Ιράκ (επ) HAMA (ον) NAYIF του FAISEL και της GOLY, γεννηθέντα την 28-03-1969.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος, ο οποίος διέμενε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, είχε συλληφθεί όταν τον κατήγγειλε η κόρη του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...