Κόσμος

Σάλος με Kanye West! «Επιλογή η σκλαβιά των μαύρων για 400 χρόνια» (βίντεο)


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι σοκαριστικές δηλώσεις του Kanye West. Ο διάσημος ράπερ χαρακτήρισε τη σκλαβιά επιλογή.

«Όταν ακούς για σκλαβιά για 400 χρόνια. 400 χρόνια; Αυτό ακούγεται επιλογή. Ήσουν εκεί 400 χρόνια» είπε ο Kaney West σε συνέντευξή του στο TMZ Live.

«Είναι σαν να είμαστε ψυχικά φυλακισμένοι. Μου αρέσει η λέξη φυλακή επειδή με τη λέξη σκλαβιά πηγαίνει το μυαλό σου στους μαύρους. Το Ολοκαύτωμα συνδέεται με τους Εβραίους και η σκλαβιά με τους μαύρους. Οπότε η φυλακή είναι κάτι που μας ενώνει ως μια φυλή. Μαύροι και λευκοί μία φυλή. Είναι σαν να είμαστε ένα με την ανθρώπινη φυλή. Είμαστε άνθρωποι».

Ο Kanye West προσπάθησε να κλείσει το θέμα αλλά ο παρουσιαστής Harvey Levin επανέφερε τη συζήτηση στα σχόλιά του για τη σκλαβιά. «Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να είμαστε υποδουλωμένοι». Μίλησε για μια πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Ibrahim Ebro Darden και τον candice Owens. Είπε ότι επειδή ο Owens έκλεισε τον Ebro στη συζήτηση που είχαν, ο Ebro αρνήθηκε να επιτρέψει στον Owens να πάει στο σόου του.

«Επιλέγεις να υποδουλώνεις τα μυαλά των ανθρώπων. Επιλέγεις να μην αφήνεις την αλήθεια ελεύθερη».

Η αγάπη του Kanye West για τον Ντόναλντ Τραμπ
Η συζήτηση μετά πέρασε στο κεφάλαιο Ντόναλντ Τραμπ και την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο. Κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του ράπερ Daz Dillinger πως ζήτησε μέλη των crips να του επιτεθούν επειδή αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ σαν αδερφό του.

Υποστήριξε ότι η επίθεση που του γίνεται είναι άδικη. «Ο όχλος προσπαθεί να σου πει τι θα σκεφτείς. Ο όχλος προσπαθεί να κάνει όλους τους μαύρους να είναι με τους Δημοκρατικούς. Είναι ο όχλος».

«Η άποψή μου είναι ελευθερία της σκέψης. Δεν έχω εξαιρετκά ισχυρές πολιτικές απόψεις. Μπορείτε να μιλήσετε στον John Legend αν θέλετε την άποψή του. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Απλά αγαπώ τον Τραμπ. Αυτό είναι το αγόρι μου».

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ