Στρατός Ξηράς

Ρόδος: Αυτός είναι ο στρατιώτης που τιμήθηκε – Η απόφαση του απέδειξε το ήθος του

Ο στρατιώτης σε μία από τις εξόδους του, πήρε μια απόφαση που συζητήθηκε. Απέδειξε το ήθος του και τιμήθηκε...

Ο λόγος για τον στρατιώτη Δημήτρη Μιχαλάκη που τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Νοτίου Αιγαίου. Ο Δημήτρης Μιχαλάκης, βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που είχε ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ. Το ποσό βρέθηκε μέσα σε πορτοφόλι, δίπλα στα καρότσια στον αύλειο χώρο μεγάλου σούπερ μάρκετ εκτός πόλεως Ρόδου.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αναφέρει συγκεκριμένα: «Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει δημόσια τον Στρατιώτη Πεζικού Μιχαλάκη Δημήτριο του Λουκά, κάτοικο Μαριτσών διότι την 2 Μαιου 2018 βρήκε στην Ρόδο πορτοφόλι με 3.000 ευρώ και το παρέδωσε χωρίς δευτερη σκέψη στην Αστυνομία. Η πράξη αυτή έχει μεγάλη αξία ιδίως επειδή εγινε από ενα νέο άνθρωπο που Υπηρετεί την Στρατιωτική του θητεία στην Πατρίδα.

Ο Διοικητής του Α. Τ Ιαλυσού ενημέρωσε αρμοδίως τον Διοικητή της Στρατιωτικής Μονάδας στο Αφάντου όπου υπηρετεί ο Στρατιώτης και εδωσε τα συγχαρητηριά του.»

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...